Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BANDIRMA'DA FETÖ GÖZALTILARI
BANDIRMA'DA FETÖ GÖZALTILARI
FETÖ/PDY operasyonları tüm hızıyla devam ediyor. fETÖ operasyonları kapsamında Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik operasyonda 2015'te iflasını açıklayan Şeker Piliç'in sahiplerinden Osman Bor ile bir ecza deposunun sahibinin de olduğu 3 kişi tutuklandı.
15 Ocak 2019, 16:13
 
 
Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda 2015'te iflasını açıklayan Şeker Piliç'in sahiplerinden olan Osman Bor  gözaltına alındı.
 
Bandırma Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında örgütle bağlantılı derneklere üyeliklerinin bulunduğu, örgüte maddi destek sağladıkları ve örgüt üyeleriyle telefon irtibatlarının olduğu tespit edilen iflas halindeki Şeker Piliç'in sahiplerinden  Osman Bor oğlu Hakan Bor ve bir ecza deposu sahibi A.Ç. hakkında yakalama kararının ardından gözaltına alındılar. 
 
image
 
Balıkesir il Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, şüphelilere ait adreslere operasyon düzenledi.Gözaltına alınan 3 zanlının ev ve iş yerlerinde arama yapıldı.
 
Edinilen bilgiler ve iddialara göre Batık olan Şeker Piliç’in sahipleri Bor ailesinin üst düzey yöneticisi olan baba-oğul Osman ve Hakan Bor’un hakkında örgüte maddi destek verdikleri şeklinde beyanların bulunduğu, örgüt üyeleri ile mahkeme kararı ile alınmış cep telefonu iletişim bilgileri yani HTS (Historical Traffic Search) kayıtlarının olduğu, ayrıca  örgütle ilişkili yani FETÖ’ye yakınlığı ile bilinen derneğe de üyelik kayıtlarının bulunduğu bildirildi.
 
Savcılık tarafından alınan ifadelerinin ardından tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edilen tutuklanma talebiyle sevk edilen Osman Bor  ve oğlu Hakan Bor ile A.Ç., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
 
   image
                                                               HAKAN BOR
 
Türkiye'nin en büyük beyaz et üreticilerinden Şeker Piliç'in 2015 yılındaki iflasının ardından fabrikası, eklentileri ve taşınmazları satışa çıkarılmıştı.
 
ŞEFFAF GAZETE

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR