Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KUŞ SÜRÜSÜ UÇAĞA ÇARPTI
KUŞ SÜRÜSÜ UÇAĞA ÇARPTI
286 yolcusuyla İstanbul Havalimanı'ndan Antalya'ya hareket eden "Airbus 330-300" tipi THY uçağı, kalkıştan bir süre sonra kuş sürüsüne girdi.Kuşlara çarpan uçağın kokpit bölümündeki sol ön camında çatlama meydana geldi.
29 Haziran 2019, 02:18
 
THY’nin İstanbul’dan Antalya’ya giden uçağı havada kuş sürüsüne çarpınca tehlike atlattı ,kokpit camı kırıldı uçak geri döndü.
 
Uçağın kokpit camında çatlak oluşurken kaza, Yeni İstanbul Havalimanı’nın kuşların göç yolları dikkate alınmadan inşa edildiği üzerine yapılan eleştirileri akla getirdi.
 
Pilotun “Bir kuş sürüsü çarptığı için, kokpit camında meydana gelen çatlak nedeniyle sivil havacılık kuralları gereği İstanbul Yeni Havalimanı’na geri dönmek zorunda kaldı” anonsunun yaptığı aktarıldı.
 
image
 
YEKTA KOPAN VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA DA UÇAKTAYDI
 
Yazar Yekta Kopan, “Uçağımıza kuş sürüsü çarptı, kokpit camı kırıldı ve geri döndük. Durum budur.
 
Bu macerayı Ismail Küçükkaya ile birlikte yaşadık. İnsan gerilmiyor desem yalan olur… Sanırım fotoğraftaki halimden ya da başka nedenlerle işi alaya vuranlar ya da şu durumda tespit yapanlara şöyle diyeyim: Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Herkese sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.
 
İsmail Küçükkaya, “THY Kriz yönetimi becerisi sıfır. En ufak bir açıklama yok. Yolcuları balık istifi doldurdular. Kimse ne yapacağını bilmiyor. Uçak mı değişecek, sefer mi iptal edilecek keşke bi bilgilendirme yapılsa” paylaşımını yaptı.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR