Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
REYHANLI DA BİR PATLAMA DAHA
REYHANLI DA BİR  PATLAMA DAHA
Reyhanlı'da dernek deposunda patlama ve yangın: Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 3 katlı apartmanın bodrum katındaki Dost Eli adlı derneğe ait depoda patlama meydana geldi. 13 yaralı var.
8 Temmuz 2019, 21:00

 

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde, bir binanın bodrum katındaki boya ve tiner kutularının bulunduğu depoda patlama meydana geldi.

Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde 3 katlı apartmanın bodrum katındaki Dost Eli adlı derneğe ait depoda patlama meydana geldi. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu kontrol altına alınırken, Hatay Valiliği'nden yapılan açıklamada yangında 3 kişinin yaralandığını, 10 kişinin de dumandan zehirlendiği belirtildi.

Geçtiğimiz günlerde bir arabada EYP'nin patlaması sonucu 3 Suriyelinin hayatını kaybettiği Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir binanın bodrum katındaki boya ve tiner kutularının bulunduğu depoda, akşam saatlerinde, bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi,farklı iddialar var, polis araştırması devam ediyor.

Patlamanın ardından depoda yangın çıktı.

Patlama ve yangın çevrede paniğe neden olurken, mahalleli panikle sokağa döküldü. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis olay yerini güvenlik kordonu ile çevirirken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.Sağlık ekipleri ise patlama ve yangın nedeniyle yaralananlara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulanslarla hastanelere götürdü. İtfaiyenin yangın söndürme çalışmaları sürdürülüyor. 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR