Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÖLEN İNGİLİZ İSTİHBARATÇININ EVİ ARANDI
ÖLEN İNGİLİZ İSTİHBARATÇININ EVİ ARANDI
Karaköy'de öldürülen İngiliz MI6 ajanı James Gustaf Edward Le Mesurier'in İstanbul Beyoğlu'nda ev olarak da kullandığı ofisinin önünde cansız bedeni bulunmuştu. Eski ajanın 1 yıllık eşi ile yaşadığı evde harita ve krokiler çıktı.
13 Kasım 2019, 13:39
 
Beyoğlu Karaköy'deki ofisinin bulunduğu sokakta cesedi bulunan eski İngiliz istihbaratı MI6 ajanı James Gustag Edward Le Mesurier'in ölümüyle ilgili çok yönlü soruşturma sürüyor. Tüm detayların tek tek incelenip, araştırıldığı soruşturma kapsamında, Le Mesurier'in 1 yıllık eşi ile yaşadığı evdeharita ve krokiler bulundu.
 
Adli Tıp Kurumu'ndaki ilk otopsisi de tamamlanan eski ajanın ölüm nedeninin ilk bulgulara göre yüksekten düşmeye bağlı iç kanama olduğu ortaya çıktı.
 
image
 
KAN SONUCUNA GÖRE OTOPSİ RAPORU HAZIRLANACAK
James Gustag Edward Le Mesurier'in cesedinden kan örneği alındığı, kanda yapılacak laboratuvar incelemesinin tamamlanmasıyla da kesin ölüm nedeninin belirleneceği bildirildi. Kanda Le Mesurier'in ölmeden önce hap ya da uyuşturucu alıp almadığı da araştırılacak. Yapılacak incelemenin önümüzdeki hafta tamamlanması beklendiği, gelen inceleme sonunda da kesin ölüm nedeninin yer alacağı otopsi raporunun hazırlanacağı kaydedildi.
 
EVDE HARİTA VE KROKİLER BULUNDUĞU İDDİA EDİLİYOR
 
Olayın ardından polis ekiplerinin, Le Mesurier'in 1 yıllık eşi ile yaşadığı evde yaptığı araştırmada harita ve krokiler bulunduğu iddia edildi. Harita ve krokilerin nereye ait olduğu ise araştırılırken, soruşturmaya İstanbul Cinayet Büro Amirliği'nin yanı sıra Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlükleri de dahil oldu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR