Güzel ülkemiz için yazıyoruz - BODRUM'DA FARK YARATAN HİZMET Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/mix/35507/bodrumda--fark-yaratan-hizmet-

 

BODRUM'DA FARK YARATAN HİZMET
BODRUM'DA  FARK YARATAN HİZMET
Koronavirüs salgını süreci hasta taşımasının çok önemli yanlarını ortaya çıkarırken, hijyenik ortam ve hızlı müdahale her zamankinden fazla önem taşıyor.Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi de bu kritik süreçte, Bodrum yarımadasındaki hastaları için özel bir uygulama geliştirdi;
21 Nisan 2020, 18:14
 
Korona virüs salgını Dünya'da ve Türkiye'de yayılımına hız kesmeden devam ederken bulaşıcılığın bu illet vaka ile ne denli tehlikeli olduğu tüm gerçekçiliği ile tecrübe ediliyor.
 
Ülkemizin en büyük özel sağlık kuruluşu olan Acıbadem Sağlık Grubu hastaların hijyenik şartlarda taşınması için elzem bir yeniliğe imza attı.
 
Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi Direktörü Dr.Özgür Bayındır, Bodrum yarımadasının her yanından Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi’ni arayan hastaların, kendilerine tahsis edilen hasta transfer aracıyla evlerinden alındıklarını, tedavileri düzenlendikten sonra, eczaneden ilaçları da temin edilerek yeniden evlerine bırakıldıklarını belirtti.  
 
        image
 
Evden ücretsiz transfer hizmetinin, Acıbadem Bodrum Tıp Merkezi’nden hizmet almak isteyen her hasta için geçerli olduğunu söyleyen Bayındır; “Ücretsiz ulaşım hizmetiyle; hastalarımıza yol boyunca riske maruz kalmayacakları güvenli ve hijyenik araçlar sağlıyoruz. Poliklinik saatleri olan 09:00-18:00 saatleri arasında gerçekleştirilen hasta transfer hizmeti için, 7 adet hasta transfer aracı tahsis edildi” dedi. 
 
image
 
ULAŞIM DA HİJYENİK ORTAMDA YAPILIYOR!
 
Araçların her hasta transferinden sonra uluslararası standartlara göre dezenfekte edildiğini ve dezenfeksiyon işlemi yapılmadan araca yeni bir hasta alınmadığını kaydeden Bayındır şöyle konuştu: "Acıbadem Sağlık Grubu’nun sunduğu ‘Online Doktor Görüşmesi’ ve ‘Evde Sağlık Hizmetleri’ uygulamasının yanı sıra, Bodrum ve çevresinde ikamet eden, muayene ve tedavi için hastaneye gelmek isteyen ya da gelmek zorunda olan hastalarımıza transfer hizmeti sağlıyoruz. 
 
image
 
Yani; kronik hastalığı olanlar, yaşlılar, gençler, çocuklar kısacası ihtiyacı olan her hastaya poliklinik saatleri içerisinde ulaşım imkanı sağlıyoruz. Covid-19’a karşı Acıbadem Tıp Merkezi’nde aldığımız özel önlemler sayesinde hastalar, güvenle tedavi olup yeniden evlerine bırakılıyor" dedi.
 
Şeffaf Gazete.com