Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DEPREM SONRASI ÖRNEK VE ÖNCÜ ADIM
DEPREM SONRASI  ÖRNEK VE ÖNCÜ ADIM
İstanbul'da önemli inşaat projelerine imza atan işadamı Nuri Kırık İzmir'de gerçekleşen deprem sonrası acılara ortak olmak adına duyarlı bir açıklama yaptı. '' Geçmiş olsun İzmir acınıza ortak olmak istiyorum ''
30 Ekim 2020, 19:20
 
İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında Ege Denizi'nde meydana gelen 6,6 büyüklüğündeki sarsıntı yıkılan ,hasar gören binalar,sokakta kalan madur aileler gerçeği ile yine karşı karşıyayız. Deprem gerçeğinin bir kez daha Türkiye'nin gündemine taşıdığı '' Sosyal Dayanışma Hareketi'' ülkemizde her zaman  kötü gün dostu olmuştur.
 
image
 
DEPREM BÖLGESİNE '' MİSAFİRİMİZ OL '' MESAJI
 
Binlerce insan,yüzlerce aile depremde hasar gören binalardan dolayı sokakta kalma tehlikesi ile karşı karşıya.
 
İstanbul'da önemli inşaat projelerine imza atan işadamı Nuri Kırık İzmir'de gerçekleşen deprem sonrası.acılara ortak olmak adına duyarlı bir açıklama yaptı.
 
Habertürk'te konuşan deprem bilimci Profösör Ahmet Ercan '' imkanı olan mümkünse bir ay evinizden uzaklaşsın , misafirliklere gidin çünkü 5 şiddet civarında birkaç artçı olabilir '' dedi ve uyardı '' hasarlı binalara girmenin ölümcül bir tehlikedir '' diyerek olaya  dikkat çekti.
 
image
 
DUYARLI İŞADAMI ÖRNEK VE ÖNCÜ ADIM ATTI
 
İşadamı Nuri Kırık '' Geçmiş olsun İzmir acınıza ortak olmak istiyorum . Erzurum Karayazı'da bulunan ve birini yazlık olarak kullandığım dayalı döşeli 4 dairem var ,İzmir yada çevresinde evleri yıkılan yada ağır hasar gören ihtiyaçlı 3 aileyi dilerlerse misafir edip, bu dairelere davet etmek istiyorum'' diyerek açık davet yaptı.
 
Nuri Kırık '' Bunu teklifi tüm samimiyetimle yapıyorum,ayrıca ailelerin yol parası ve 3 aylık gıda ihtiyaçlarını da karşılamak istiyorum. 
 
Umarım bu teklifim karşılığını bulur ve üç deprem maduru aileye Erzurum misafir perverliğini ve güzel Karayazı'nın dostluğunu gösterme fırsatı bulmak beni çok mutlu edecektir. 
 
Depremde madur olan kaybı olan ailelere öncelikle ve tüm İzmir halkına en içten dileklerimle başsağlığı dilerim ,geçmiş olsun'' diyerek www.seffafgazete.com  aracılığı ile duyarlı teklifini kamuoyu ile paylaştı.  
 
İlgilenen ailelerin iletişim için E-mail: seffafgazete@gmail.com  Facebook: Şeffaf Gazete Twitter : Şeffaf Gazete ve Sadece mesaj Whats App : 05424067050
 
Şeffaf Gazete
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR