Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM BELEDİYESİNDE BIÇAKLI SALDIRI
BODRUM BELEDİYESİNDE BIÇAKLI SALDIRI
Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a bir belediye personeli tarafından bıçaklı saldırı girişiminde bulunuldu. Çıkan arbedede aralarında Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu’nun da bulunduğu 3 kişi yaralandı.
16 Aralık 2020, 12:55

 

Bodrum Belediyesinde 2 Başkan Yardımcısına Bıçaklı Saldırı!...
 
Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a bir belediye personeli tarafından bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. Çıkan arbedede aralarında Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu'nun da bulunduğu 3 kişi yaralanırken, şüpheli gözaltına alındı
 
                  image
 
Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenilen Kenan K. sabah saatlerinde Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne geldi. Konacık Seyit Onbaşı Caddesi'ndeki Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne gelen belediye personeli Kenan K,  Belediye Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu ile tartışmaya başladı. Saldırgan Kenan K.'nın, 15 senedir belediye personeli olduğu, daha önce çalıştığı Fen İşleri Müdürlüğü'nden, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne alındığı öğrenildi.
 
Yanında bıçakla Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü'ne geldiği ifade edilen şüpheli, burada Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a bıçaklı saldırı girişiminde bulundu. 
 
Müdürlükte bulunan belediye personelleri de araya girince arbede yaşandı. Arbedede 3 kişi yaralanırken müdürlükten çıkan şüpheli, motosikleti ile bölgeden uzaklaştı. İddiaya göre elindeki bıçağı araziye atan Kenan K., bir süre sonra tekrar müdürlüğe döndü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen polis, şahsı gözaltına alarak karakola götürdü.
 
Çıkan arbede sırasında Önder Batmaz ve Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişinin hafif şekilde yaralandığı, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. 
 
image
 
Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olayla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:
 
“Veterinerlik işlerinde çalışan bir personel burada başkan yardımcılarımıza ölüm tehditleri ve bir saldırıda bulunmuş. Bıçaklı saldırıda bulunmuş. Biz şimdi gereken tetkikleri yapıyoruz. Emniyet ve savcılığımız dereye girdi. Kendisini de şu an aldılar. Tabiki sonuna kadar arkadaşlarımızın arkasındayız. Bu şekilde şiddetle hiçbir yere varılamayacağını herkesin bilmesi lazım. Ama çok ucuz atlatılmış bir konu. Çünkü gerçekten çok hazırlıklı ve taammüden arkadaşlarımıza zarar vermeye gelmiş. Yaralı şu anda yok. Arkadaşlar çok hafif mücadelede, boğuşmada kısa bir şeyler yaşamışlar. Ancak Allah’a şükür ağır yaralı yok. Çok ucuz atlatıldı. İçerideki arkadaşlarla boğuşmuş, onu dışarıya çıkarmaya çalışmışlar, elinde bıçakla. Daha sonra bıçağı atmış gelmiş. Onları emniyet güçlerimiz şu anda inceliyorlar, araştırıyorlar. Ama biz sonuna kadar bu davanın takipçisi olacağız. Hiçbir arkadaşımızın kılına zarar gelsin istemeyiz. Bunun için sayın savcımızla, başsavcımızla biraz önce görüşme yaptık. O da gerekli ilgi ve alakayı olay için gösterecek” dedi.
 
BODRUM BELEDİYESİ KAMUOYU AÇIKLAMASI YAPTI
 
16 Aralık 2020 Çarşamba günü Bodrum Belediye Başkan Yardımcıları Emel Çakaloğlu ve Önder Batmaz’ı hedef alan menfur saldırı ile ilgili kamuoyunu doğru bilgilendirme ihtiyacı doğmuştur.
 
Söz konusu olay, Bodrum Belediyesi’nin Konacık Seyit Onbaşı Caddesi üzerindeki Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü hizmet binasında meydana gelmiştir. Belediyemiz Destek Hizmetleri Müdürlüğü Güvenlik Biriminde görev yapan personel, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne gelerek Başkan Yardımcılarımız Emel Çakaloğlu ve Önder Batmaz’ın toplantı halinde olduğu odaya girmiştir. İlk olarak sözlü saldırıda bulunan şahıs, daha sonra bıçakla başkan yardımcılarımızı tehdit etmiş ve saldırı teşebbüsünde bulunmuştur.  Çıkan arbedede, Emel Çakaloğlu ve iki belediye personelimiz hafif şekilde yaralanmıştır. Şahıs, ihbarımız üzerine olay yerine gelen emniyet güçleri tarafından gözaltına alınarak karakola götürülmüştür.  Başkan yardımcılarımız ve olaya tanık olan personelimiz emniyete giderek ifadelerini vermiştir.
 
Yaşanan olayın ardından Emniyet güçlerimiz tarafından gözaltına alınan şüpheli bugün çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır. Avukatlarımız bu sürecin takipçisidir. Başkanımız konu ile ilgili idari soruşturma başlatmıştır.
 
Belediye Başkan yardımcılarımız Emel Çakaloğlu ,Önder Batmaz ve onları korumaya çalışan personellerimize yapılan menfur saldırıyı bir kez daha kınıyor, olayı hafif yaralarla atlatan mesai arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.
 
Bodrum Belediye Başkanlığı

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR