Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KEREM DÜRÜST UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI!
KEREM DÜRÜST UYUŞTURUCU İLE YAKALANDI!
1993 yılında intihar eden ALO ve Mintax deterjanlarının eski sahibi Ekrem Dürüst ile Gül Dürüst'ün üç çocuğundan en küçüğü olan Kerem Dürüst'ün Bodrum'daki evine polis tarafından uyuşturucu operasyonda bir gurup kadın ile uyuşturucu madde ile yakalandı.
20 Ocak 2021, 18:27
 
Muğla İl Emniyet Müdürlüğü Bodrum Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, yaptığı sokak çalışmaları sırasında aldığı ihbar üzerine cemiyet hayatının ünlü simalarından Kerem Dürüst'ün Bodrum'daki evine '' uyuşturucu operasyonu '' düzenledi.
image
 
1993 yılında intihar eden ALO ve Mintax deterjanlarının eski sahibi Ekrem Dürüst ile Gül Dürüst'ün üç çocuğundan en küçüğü olan Kerem Dürüst'ün Bodrum'daki evine polis tarafından  uyuşturucu operasyonda bir gurup kadın ile uyuşturucu madde ile yakalandı.
 
Operasyonda evde yapılan aramada 18 gram esrar, 14 uyuşturucu hap, hassas terazi ve uyuşturucu satışından temin edildiği tahmin edilen sehpa üzerinde 2 adet 100 TL ele geçirildi.
 
Kerem Dürüst ile evde bulunan T.K. ve Ş.Y. ile D.Y., Y.B., N.O. isimli kadınlar gözaltına alındı. Kadınların ikisinin yabancı uyruklu olduğu öğrenildi.
 
Polis ekipleri gözaltına alınanlardan T.K.’nin adresinde yaptığı aramada da 2 gram esrar, 1 gram metamfetamin ve 3 ecstacy hap ele geçirdi.
 
Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’ne götürülen Kerem Dürüst ile T.K.'nin, sorgularının ardından 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçlamasıyla  Bodrum adliyesine sevkedildi.
 
Gözaltına alınan 3'ü kadın 4 kişi hakkında ise 'uyuşturucu madde kullanmak'tan işlem yapıldığı öğrenildi.
        image
 
Kerem Dürüst, emniyetteki işlemlerinin ardından  Bodrum Adliyesi’ne sevk edildi. Adli makamların karşısına çıkarılan Dürüst, serbest bırakıldı.
 
Adliye çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kerem Dürüst, bir yanlış anlaşılma olduğunu ve kendisinin serbest bırakıldığını ifade ederek şöyle dedi:
 
"Bir yanlış anlaşılmadan dolayı buraya geldik. Hakim bey yanlış anlaşılma olduğunu anladı. Çıkan haberlerde evde metamfetamin bulunduğu yazılmış. Hiç hayatımda görmedim. Onun dışında marijuana doğrudur, benimdir. Ticaret olmadığı kesinlikle anlaşıldı."
 
Kerem Dürüst’ün avukatı ise soruşturma devam ettiği için daha sonra yazılı bir açıklama yapacaklarını ifade ederek şu sözlere yer verdi:
 
“Şu anda soruşturma devam ettiği için detaylı bilgi veremiyoruz. Ancak şu an kendisi tahliye oldu, serbest kaldı. Bundan sonra adli süreç devam edecek.”
 
Kerem Dürüst ile gözaltına alınan 3'ü kadın 4 kişi hakkında ise "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan işlem yapıldığı öğrenildi.
 
Galatasaray'da yöneticilik de yapan Alo ve Mintax'ın eski sahibi merhum Ekrem Dürüst'ün oğlu Kerem Dürüst, 2005'te Süreyya Yalçın ile kısa süren bir evlilik yaptı.
 
2010'da Las Vegas'ta Kolombiyalı iç mimar Katalina Gomez ile evlendi ve bu evlilikten Ekrem adını verdikleri oğlu dünyaya geldi. Parası bitince eşi, oğlunu da alarak evi terketti. Dürüst, Kolombiyalı Katalina Gomez ile nikahlı olduğu halde Temmuz 2019'da Bahar Mursaloğlu ile Bodrum'da evlendi, Temmuz 2020'de ise boşandı.
 
Şeffaf Gazete

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR