Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
FATİH ALTAYLI GALİP ÖZTÜRK'E SESLENDİ!
FATİH ALTAYLI GALİP ÖZTÜRK'E SESLENDİ!
Galatasaray kulübüne Fatih Altaylı adına 500 bin lira bağış yapacağını açıklayan firari Galip Öztürk'e Altaylı çok sert yanıt verdi. Altaylı, "Bu hadsiz davranışının hesabını verecektir." dedi.
31 Ocak 2021, 09:32
 
HaberTürk yazarı Fatih Altaylı, kendi adına Galatasaray'a bağış yaptığını söyleyen Metro Turizm'in sahibi Galip Öztürk'e yanıt verdi.
 
Altaylı, "Ben de Metro Turizm otobüslerinde taciz ve tecavüze uğrayan kadınların avukatlık hizmetlerini ve ücretlerini üstleneceğimi açıklıyorum" şeklinde yazdı.
 
Galatasaray Disiplin Kurulu tarafından kulüpten ihraç edildiğini söyleyen Fatih Altaylı, "Galatasaray’ın ırkçılıktan sabıkalı  Disiplin Kurulu’na beni kulüpten  ihraç ettikleri için teşekkür ederim. Bu rezil yönetim dönemde kulüp üyesi görünmemek ve utancı paylaşmamak benim için bir şereftir" dedi.
 
Geçen günlerde kendi adına Galatasaray'a 500 bin lira bağış yaptığını açıklayan Galip Öztürk'e yanıt veren Altaylı, "Cinayetten mahkum olduğu için yurt dışında kaçak olarak yaşayan Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk, mafyamatik taraftar grubunun  ve başkanlık koltuğunun işgalcisi Mustafa Cengiz isimli şahsın çağrısı üzerine Galatasaray Spor Kulübüne 500 bin TL bağış yapacağını söyledi.
 
Mustafa Cengiz ve saz arkadaşı utanmazların Galatasaray’ı getirdiği ucuzluk bu.
 
Bunun üzerine kanun kaçağı Galip Öztürk haddini fersah fersah aşarak benim adıma da 500 bin TL bağış yapacağını açıkladı. Galip Öztürk bu hadsiz davranışının hesabını yargı önünde verecektir. Ama ben de  Metro Turizm otobüslerinde taciz ve tecavüze uğrayan kadınların avukatlık hizmetlerini ve ücretlerini üstleneceğimi açıklıyorum. Hem de beyaz para ile. Helal para ile."  ifadelerini kullandı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR