Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HAYIRSEVER İŞADAMI ENGELLİNİN YANINDA
HAYIRSEVER İŞADAMI ENGELLİNİN YANINDA
Hayırsever kimliği ile tanınan Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Doğan Çelik, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün himayesinde gerçekleştirilen , engelliler yararına düzenenlenen yardım kampanyasında bağışta bulundu.
6 Mart 2021, 13:23
 
 
HAYIRSEVER İŞADAMI DOĞAN ÇELİK'TEN ALKIŞLANACAK HAREKET
 
Birçok kurum kuruluş ve ihtiyaç sahibine yaptığı bağış ve yardımlar ile tanınan işadamı Doğan Çelik bu defa Büyükçekmece'deki engellilere el uzattı.
 
Hayırsever kimliği ile tanınan Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı  işadamı Doğan Çelik, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün himayesinde gerçekleştirilen , engelliler yararına düzenenlenen  yardım kampanyasında  15 adet tekerlikli sandalye hediye etti.image
 
UMUT IŞIĞI OLALIM
 
Büyükçekmece Atatürk Kültür Merkezi'nde teslim töreninde açıklama yapan işadamı Doğan Çelik, " Engelli kardeşlerimize elimden geldiği kadar destek vermeye çalışıyorum, unutmayın ki her sağlıklı birey birer engelli adayıdır, bu tür kampanyaların daha çok çoğalması gerektiğini ne kadar çok yardıma muhtaç vatandaşımıza el verirsek onlar için umut ışığı olacaktır"dedi.
 
image
 
ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZ ADINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün yapılan bağışlardan duyduğu memnuniyeti dile getiren bir konuşma yaptı.
 
Başkan Akgün '' ilçemizde yaşayan  işadamı kardeşim Doğan Çelik kardeşime engelli vatandaşlarımız adına sonsuz teşekkür ediyorum '' diyerek plaket takdim etti.. 
 
Hasan Akgün '' İlçemizde düzenlenen her kampanyamıza destek veren işadamı kardeşim Doğan Çelik gibi insanların artmasını diliyorum. Bugün burada bu tekerlekli sandalyeler sayesinde 15 kardeşimiz rahat edecek.” diyerek bu bağışların ne kadar önemli olduğuna dikkat çekti.
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “İlçemizde ikamet eden engelli vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerini elimizden geldiğince karşılamaya çalışıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın sosyal ihtiyaçlarının karşılanması ve tedavi gereksinimleri gibi konularda Doğan Çelik gibi duyarlı işadamlarımıza ihtayacımız var '' dedi.
 
image
 
Engelli kardeşlerimizin  her zaman yanlarındayız ve destek veriyoruz.
 
Akgün'' Bu kapsamda vatandaşımızdan gelen engelli aracı taleplerine Doğan Çelik kardeşimizin 15 tekerlekli sandalye bağışı ile hemen yerine getirdik.Bu bağışlar ile engelli kardeşlerimizin hayatına olumlu bir katkı yapıp onlara bir nebze daha rahat hareket edebileceklerini düşünüyoruz ,ilçemizin hayırsever insanlarının bu yardımlara önemli katkıları ayrıca  bizleri çok mutlu ediyor'' dedi. 
 image
 
Doğan Çelik'ler artmalı çağrısı ''engelli bireylere umut olacak ''
 
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün tarafından Büyük Avrasya Holding Yönetim Kurulu Başkanı işadamı Doğan Çelik’e yardımlarından dolayı  plaket takdim etmesi ile bu anlamlı organizasyon amacına ulaşmış oldu.
 
Şeffaf Gazete

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR