Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CİHANGİR TACİZCİSİ YAKALANDI
CİHANGİR TACİZCİSİ YAKALANDI
Cihangir Sanatkarlar Parkı'nda bir kadının maruz kaldığı cinsel saldırının görüntüleri sosyal medyaya büyük tepki çekti. Görüntülerden kimliği tespit edilen Berzan E.Ç., (19) isimli erkek yakalandı.
11 Nisan 2021, 18:14
 
 
Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadın güpegündüz bir tacizcinin saldırısına uğramış ve elini kolunu sallaya sallaya olay yerinden uzaklaşmıştı.
 
Görüntülerde bir kadına arkadan yaklaşan şahıs önce elle taciz ettiği,kadının tepki göstermesi üzerine kollarından tutarak kaçmasına engel oluğu ve şiddet uyguladığı görüntüler sosyal medyada yayınlanınca  #Tacizciyi Bulun kampanyası başlatıldı.
 
              image
 
 
SOSYAL MEDYA TEŞHİR ETTİ
 
Bir yandan tacizlerini sürdüren  Berzan E. adlı şahıs, bir yandan da kadının bağırmasına engel olmak için ağzını kapatıp bıçakla tehdit etiği görüntüler dehşet yarattı.
 
Olay anına ait görüntüler sosyal medyadan #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşıldı. Onbinlerce kişi tarafından paylaşılan görüntüler polisi harekete geçirdi.
 
             image
 
Sosyal medyada tepki yağan görüntüleri inceleyen polis, saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. Çalışma kapsamında görüntülerden kimliği tespit edilen Berzan E.Ç. (19), Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince Sancaktepe’de bir çay bahçesinde yakalandı. Şüphelinin Asayiş Büro Amirliği’ndeki işlemleri sürüyor. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR