Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
DATÇA AÇIKLARI FENA SALLANDI
DATÇA  AÇIKLARI FENA SALLANDI
Güney Ege'de Datça çıklarını içine alan bölgede Denizde 7 dakika arayla Richter ölçeğine göre önce 5.3, ardından 3.4 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi.
22 Haziran 2021, 06:37
 
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi'nden edinilen bilgilere göre saat 01.14 sularında Ege Denizi'nde 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
 
Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremin merkez üssünün Mugla Datça'ya 41.8 kilometre uzaklıkta olduğu ve yerin 11.4 kilometre altında gerçekleştiği belirlendi.
 
Bu depremden 7 dakika sonra saat 01.21'de merkez üssü yine Ege Denizinin Datça açıklarında 3.4 büyüklünde ikinci deprem meydana geldi. Datça'ya 46.08 kilometre uzaklıktaki depremin derinliği ise 7.10 kilometre olarak ölçüldü. Aynı bölgede art arda meydana gelen depremler Muğla'nın Datça, Bodrum, Marmaris ve çevre ilçeleri ile İzmir ve bazı ilçelerinden de hissedildi. Endişe yaratan depremlerde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. 
 
Bu arada Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Enstitüsü (KRDAE) depremlerin büyüklüğünü 5.5 ve 3.6 olarak duyurdu. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR