Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BÜLENT ECZACIBAŞI İFADE VERDİ
BÜLENT ECZACIBAŞI İFADE VERDİ
Bodrum Cennetköy’de kendilerine ait arsanın komşu parselinde yer alan Çağdaş İnşaat’a ait inşaat şantiyesine eşi ve silahlı korumaları ile giden ve izinsiz şekilde içeri giren Eczacıbaşı Holding patronu Bülent Eczacıbaşı şantiye görevlileri arasındaki gerginlik savcılığa taşındı
4 Eylül 2021, 18:36
 
Bodrum Cennetköy’de kendilerine ait arsanın komşu parselinde yer alan ünlü bir holdinge ait inşaat şantiyesine eşi ve silahlı korumaları ile izinsiz şekilde giden Eczacıbaşı Holding patronu Bülent Eczacıbaşı hakkında soruşturma başlatıldı.
 
Bodrum Başsavcılığı, Eczacıbaşı çiftinin ifadesini aldı.
 
Türkiye’nin cennet köşesi Bodrum, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı’nın karıştığı skandalı konuşuyor.
 
Bodrum Cennetköy’de kendilerine ait arsanın komşu parselinde yer alan Çağdaş İnşaat’a ait inşaat şantiyesine eşi ve silahlı korumaları ile giden ve izinsiz şekilde içeri giren Eczacıbaşı Holding patronu Bülent Eczacıbaşı şantiye görevlileri tarafından dışarı çıkmaları konusunda uyarıldı.
 
image
 
UYARILARA RAĞMEN ÇIKMADI
 
Uyarılara rağmen özel mülk olan şantiye alanından çıkmayan Bülent Eczacıbaşı’nın yanında eşi Oya Eczacıbaşı ve biri silahlı iki koruma vardı. Bu sırada şantiye görevlileri cep telefonu ile görüntü çekmeye başladı. Görüntü çekildiğini fark eden Oya Eczacıbaşı söylenerek görüntü alınan cep telefonuna vurdu. Cep telefonu yere düştü. Telefonu yerden Bülent Eczacıbaşı’nın koruması aldı. Telefona el koyan görevli bir süre telefonla uğraştı. Bu sırada telefonu geri isteyen sahibine vermediği gibi almasına da engel oldu. Görüntülerin silindiğinden kendince emin olduktan sonra telefonu şantiye görevlisine verdi.
 
image
 
 
Çalışanların “Burası özel arazi, buraya giremezsiniz” uyarıları üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize” dediği görüntüler büyük tepki çekti. Görüntülerde aynı çalışanın “Polise şikâyet edeceğiz” uyarısı üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Et” yanıtını vermesi dikkat çekti. Şantiyede bulunduğu anlara ilişkin görüntülerinin silindiğine emin olan Eczacıbaşı çifti, silahlı korumaları ile olay yerini terk etti.
 
ADLİYELİK OLDULAR
 
Geçtiğimiz temmuz ayında yaşanan olay adliyelik oldu. Çağdaş İnşaat ve mağdur şantiye görevlisinin şikâyeti üzerine Bodrum Cumhuriyet Başsavcılığı olay ile ilgili soruşturma başlattı. Bülent ve Oya Eczacıbaşı ile korumaları Hakan Yılmaz’ın şüpheli sıfatı ile ifadeleri alındı. Soruşturma dosyasına olay anına ilişkin iki ayrı görüntünün de girdiği öğrenildi. Soruşturma devam ediyor.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR