Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÇEKİN O TUĞLAYI DUVAR YIKILSIN !
ÇEKİN O TUĞLAYI DUVAR YIKILSIN !
Ahmet Şık ; Susurluk’ta pisliklerin asfalta saçılmasının yıldönümü de gelmişken, başta “40 yaş altı olanlar” olmak üzere öğrenmek ve hafıza tazelemek isteyenler için Türkiye’nin karanlık tarihi yakında çıkıyor.
30 Ekim 2021, 22:09
 
TİP, Sedat Peker'in iddialarıyla ilgili hazırladığı raporu 'Duvar' adıyla kitaplaştırdı. Ahmet Şık ve 4 gazetecinin hazırladığı kitap "Bu kitap o tuğla çekilsin diye yazıldı' üst başlığını taşıyor.
 
 
Türkiye İşçi Partisi (TİP), organize suç örgütü liderliğinden hakkında kırmızı bülten çıkarılan Sedat Peker'in iddia, ifşa ve itiraflarına ilişkin araştırma raporu hazırladı. 
 
TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık ile gazeteciler Bahadır Özgür, Ertuğrul Mavioğlu, Hakkı Özdal ve Timur Soykan'ın imzasını taşıyan rapor, İleri Kitaplığı etiketiyle yakında raflardaki yerini alacak.
 
Duvar ismini taşıyan kitap, Mehmet Ağar'ın Uğur Mumcu cinayetiyle ilgili Güldal Mumcu'ya söylediği "Bir tuğla çekersem duvar yıkılır" sözlerine ithafen "Bu kitap o tuğla çekilsin diye yazıldı!" üst başlığını taşıyor.
 
'TÜRKİYE'NİN KARANLIK TARİHİ YAKINDA ÇIKIYOR'
Yazarlarından Ahmet Şık, Duvar'ın önümüzdeki günlerde yayımlanacağını sosyal medya hesabından şu mesajla duyurdu: "Susurluk’ta pisliklerin asfalta saçılmasının yıldönümü de gelmişken, başta '40 yaş altı olanlar' olmak üzere öğrenmek ve hafıza tazelemek isteyenler için Türkiye’nin karanlık tarihi yakında çıkıyor."

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR