Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GAZİANTEP'TE CANLI BOMBA ALARMI
GAZİANTEP'TE CANLI BOMBA ALARMI
Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısı önüne gelen kimliği bir kişi, iddiaya göre "Üzerimde bomba var" diyerek içeri girmek istedi. Vali Davut Gül, "Bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir" dedi.
26 Mayıs 2022, 16:16
 
 
Gaziantep  İl Emniyet Müdürlüğü ana giriş kapısına gelen bir kişi, üzerindeki yeleği ve elindeki kumandayı göstererek, polislere "kendisini patlatacağını" söyledi.Zanlı, canlı bomba olabileceği şüphesiyle polisler tarafından vuruldu.
 
Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
 
Emniyet müdürlüğünün bulunduğu Prof. Dr. Muammer Aksoy Bulvarı, tedbir amaçlı yaya ve araç trafiğine kapatıldı.
 
Tekbir getirerek içeriye girmeye çalıştı
DHA'nın aktardığı bilgiye göre ise, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'nün giriş kapısı önüne elinde poşetle gelen kimliği şüpheli bir kişi tekbir getirerek içeriye girmeye çalıştı. Polislerin havaya uyarı ateşi yapmasına rağmen teslim olmayan şüpheli, vurularak etkisiz hale getirildi.
 
Yaralanan şüpheli ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan ekipler şüphelinin beraberinde getirdiği poşeti incelemek üzere bomba imha ekiplerinden destek istedi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları fünye ile patlatıp incelediği poşette patlayıcıya rastlamadı.
 
image
 
Vali açıklama yaptı
Gaziantep Valisi Davut Gül sosyal medyadan olayla ilgili açıklama yaptı. Gül açıklamasında, "Gaziantep Emniyet Müdürlüğümüzün önünde bomba süsü verilmiş şekilde saldırı girişiminde bulunan bir kişi polislerimiz tarafından yaralı olarak etkisiz hale getirilmiştir. Olay çok yönlü olarak araştırılmakta olup ilgili kişinin çok sayıda adli kaydı bulunmaktadır. Geçmiş olsun" dedi.
 
Öte yandan Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü'ne 1 Mayıs 2016’da IŞİD terör örgütü tarafından bomba yüklü araçla saldırı düzenlenmiş, 3 polis memuru şehit olmuştu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR