Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVUSTURYA SINIRDIŞI ETTİ ŞİMDİ TÜRKİYE'DE
AVUSTURYA SINIRDIŞI ETTİ ŞİMDİ TÜRKİYE'DE
Onlarca taciz söylemi ve eylemi içeren videodan sonra nihayet polis olaya el koydu Youtuber Mesut Can Eray yıldırım hızı ile Avusturya'da oturumu olduğu halde deport edildi. '' Videolarıma Türkiye'de devam edeceğim '' dedi.
10 Eylül 2022, 18:00
 
Avusturya’nın başkenti Viyana’da genç yaşlı demeden kadınları taciz ederek YouTube videoları çeken Mesut Can Eray’ın yaptığı bir sokak röportajları esnasındaki tavırları ve taciz şikayetleri Avusturya polisini harekete geçirdi.
 
Çok sayıda kişi Mesut Can Eray’ın davranışlarına ve çektiği videolarda suç unsuru olduğu iddiası ile tepki Avusturya polisine şikayet etti.
 
Onlarca taciz söylemi ve eylemi içeren videodan sonra nihayet polis olaya el koydu Mesut Can Eray yıldırım hızı ile Avusturya'da oturumu olduğu halde deport edildi.
 
Özellikle Avusturya, Almanya ,Hollanda ve Belçika'da yaşayan Türkler  Mesut Can Eray’ın taciz içeren videolarından dolayı yorumlarla tepki gösteriyorlardı.image
 
Mesut Can Eray isimli genç,son paylaştığı videosunda, Viyana’da yoldan çevirdiği bir kadına ''Önünü dön, yakına gel bakayım'' dedikten sonra,göğüs dekoltesinden dolayı
 
''Ya aile var burada utanmıyor musun? Böyle giyiyorsun insanların abdestini kaçırıyorsun. Ben mesela buraya abdestli geldim, abdestim kaçtı. Böyle giydiğin için. İnsan üstüne bir şey giyer. Harbiden çok terbiyesiz terbiyesiz şeyler yapıyorsunuz'' şeklinde konuştu.
 
Genç kadının Türkçe bilmediği için hakaretleri anlamadığı ve Eray’a gülümseyerek yanıt verdiği görüldü.Kendiyle aynı dili konuşamayan kişiye yaptığı bu taciz içeren söylemler Avusturya'da yaşayan Türkler tarafından polise şikayet edildi. image
 
Video Türk medyasında ve sosyal medya platformlarında trend oldu tepkiler arttı. Medyada haberlerin  yayılmasının ardından çok sayıda kişi Mesut Can Eray’ın bulunmasını,birçok kişiyi hakaret ve taciz ettiği idiası ile yargılanmasını talep ettiler.
 
Avusturya Polisi , videoyu Twiter'den yollayan Recep Baltaş adlı bir hesaba yanıt verdi ve konuyla ilgili harekete geçtiklerini söyledi.
 
Polis çok geçmeden Mesut Can Eray’ı Avusturya'dan sınırdışı etti.
 
                   image
 
'' Çektiğim videolar yüzünden yurtdışına çıkamıyorum. Artık Türkiye’deyim.'' 
 
Mesut Can Eray, YouTube’dan yaptığı açıklamada, ''Deport edildim. Pasaportumu ve her şeyimi aldılar. Türkiyedeyim artık yurtdışına çıkamıyorum. İşime geldi. Türkiye'de mizah videoları çekeceğim'' dedi.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR