Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
KARADAĞLI VUKOTİÇ'İN KATİLLERİ YAKALANDI
KARADAĞLI VUKOTİÇ'İN KATİLLERİ YAKALANDI
"Kavac" isimli suç örgütü yöneticisi Radoje Zivkovic'in, Türkiye'deki bağlantıları aracılığıyla gerçekleştirdiğinin belirlendiği, 16 Eylül günü yapılan operasyonla Zivkovic ve Zdravko Perunovıc isimli şahıslarla birlikte toplam 12 şahsın gözaltına alındığı bildirildi.
22 Eylül 2022, 04:07
 
 
Sırp suç örgütü lideri Jovan Vukotiç, 8 Eylül'de Şişli'de motosikletli kişiler tarafından silahlı saldırıya uğramış ve kurtarılamayarak ölmüştü.
 
Vukotiç, özel bir araçla eşi ve çocuğuyla bir alışveriş merkezine gidiyordu. Sırbistan'da Skaljari olarak bilinen bir çetenin lideri olan Jovan Vukotiç, dikkat çekmemek için korsan taksi kullanıyordu. Araç, Mecidiyeköy viyadüğünde ilerlerken, motosikletle yaklaşan 3 kişi peş peşe ateş etti. Saldırganların silahından çıkan dört kurşunla yaralanan Vukotiç hastaneye kaldırıldı ancak kurtarılamadı.
 
KOKAİN ÇATIŞMASI
İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri yaşanan olayla ilgili çalışma başlattı. Vukotiç'in elebaşı olduğu Skaljari çetesi ve Sırbistan'ın en etkin suç gruplarından Kavaka arasında 2014'ten bu yana husumet vardı. İki grup arasında 2014'te İspanya Valensiya Limanı’nda kaybolan 300 kilo kokain sebebiyle bir dizi çatışma yaşanmıştı. O çatışmalarda bazı suç örgütü üyeleri de öldürülmüştü.
 
SINIR DIŞI EDİLMİŞTİ
Vukotiç'in 2018'de ülkemizden sınır dışı edildiği belirlendi. Sahte belgelerle ülkemize yeniden geldiği öne sürülen Vukotiç cinayetiyle ilgili çok sayıda kamera incelendi. İstihbarat Şube Müdürlüğü’nün de desteğiyle Jovan Vukotiç'in tüm irtibatları incelendi.
 
RAKİP SUÇ ÖRGÜTÜ
Yapılan çalışmalarda, Kavaka suç örgütü yöneticilerinden Rodoje Zivkoviç ve yakın adamı Zdravko Perunoviç'in de aralarında bulunduğu 12 şüpheli yakalandı. Aramalarda 11 sahte kimlik, 6 pasaport ve 2 silah ele geçirildi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR