Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SAADET PARTİLİLER KAZA YAPTI
SAADET PARTİLİLER KAZA YAPTI
Saadet Partisi'nin 8'inci Olağan Büyük Kongresi'ne katılmak için Konya'dan Ankara'ya gelen partililerin minibüsü kaza yaptı. Olayda 2'si ağır 8 kişi yaralandı
30 Ekim 2022, 20:48
 
 
Ankara'da Saadet Partisi'nin 8'inci Olağan Büyük Kongresi'ne katılmak için Konya'dan gelen partililerin minibüsü, otomobille çarpışarak devrildi. Kazada 2'si ağır 8 kişi yaralandı
 
DHA'nın haberine göre feci kaza, saat 03.30 sıralarında, Çankaya ilçesi Mevlana Bulvarı'nda meydana geldi. Saadet Partisi'nin Ankara'da düzenlenen 8'inci Olağan Büyük Kongresi'ne katılmak için Konya'dan gelen partililerin bulunduğu minibüs, bir otomobille çarpışarak devrildi.
 
Kazada, Saadet Partisi'nin Konya İl Başkanlığı ile Meram ve Karatay ilçe başkanlıkları mensubu 8 kişi yaralandı. Yaralılar sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu belirtildi. Tedavileri tamamlanan 6 yaralı, kongreye katılıp oy kullandı.
 
Yaralılardan Saadet Partisi Karatay İlçe Başkanı Fatih Karaman, kongre bitiminde geçirdikleri kazayı anlattı. Ankara'ya girişte bir aracın minibüslerine arkadan çarptığını bildiren Karaman, kendisi ile beraber 8 kişinin yaralandığını, 2 kişinin hastanede tedavisinin sürdüğünü söyledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR