Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
'' ASKIDA BİLET '' KAMPANYASINA DESTEK
'' ASKIDA BİLET '' KAMPANYASINA DESTEK
Seçmen kaydını taşımayan yüzbinlerce seçmenin oy kullanmak için yaşadıkları şehirlere gitmeleri gerekiyor. 6 Şubat’tan sonra yaşadığı şehri terk etmek zorunda kalan depremzedelerin oy kullanabilmesi için ‘askıda bilet’ uygulaması başlatıldı.Tülov Bodrum başkanı Av.Remzi Kazmaz çağrı yaptı.
25 Nisan 2023, 14:31
 
Türkiye, 14 Mayıs'ta yapılacak Cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimlerine giderken depremzedeler seçimde nasıl oy kullanacak merak ediliyor. Seçmen kaydını taşımayan yüzbinlerce seçmenin oy kullanmak için yaşadıkları şehirlere gitmeleri gerekiyor. 
 
Gidiş dönüş bilet masrafları en iyi ihtimalle bin TL tutan depremzedeler için düğmeye basıldı. Deprem bölgesine gidecek depremzedeler için askıda bilet uygulaması hayata geçirildi.
 
Askıda bilet kampanyasına Tülov Bodrum başkanı avukat Remzi Kazmaz destek verdiklerini açıklayarak deprem bölgeleri için çağrı yaptı.
Remzi Kazmaz '' Daha önce öğrencilerimiz için başlattığımız Askıda Bilet kampanyası ile bayramda evlerine gitmek isteyen binlerce çocuğu evlerine ailelerine kavuşturduk. Şimdi de Deprem bölgelerinde OY kullanmak isteyen duyarlı vatandaşlarımızın kendi bölgelerine gidip oy hakkınını kullanmalarına destek olmak için '' Askıda Bilet '' kampanyasını başlattık,Sende katıl Destek ol diyoruz.'' açıklaması yaptı.
image
 https://askidabilet.com  adresinden destek olmak isteyen duyarlı vatandaşlar ''Askıda Bilet '' kampanyasına destek verebilecek.
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR