Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ATEŞ EDEN PROVAKATÖRLER YAKALANDI
ATEŞ EDEN PROVAKATÖRLER YAKALANDI
İstanbul Valiliği, CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili 6 provakatörün yakalandığını açıkladı.
27 Nisan 2023, 12:30
 
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'nin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliğine düzenlenen saldırıyı duyurdu.
 
Temsilciliğin tahrip edildiğini ve 3 el ateş açıldığını açıklayan Kaftancıoğlu, "Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var" ifadelerini kullandı. 
 
İstanbul Valiliği, CHP Ataşehir Seçim İrtibat Bürosu'na saldırıyla ilgili  6 provakatörün yakalandığını açıkladı.
 
İstanbul Valiliği, konuya ilişkin 6 şüphelinin parti flamalarının kesip camlara yazı yazdığını, 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığını belirtti.
 
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, 19 Nisan 2023 tarihinde saat 01.20 sıralarında Ataşehir Örnek Mahallesi'ndeki CHP Seçim İrtibat Bürosu önünde motorlu şahıslar tarafından kurusıkı silahla havaya ateş edildiği, parti flamalarının kesilmediği ve camlara yazı yazıldığı bilgisine yer verildi.
 
Açıklamada, söz konusu saldırıyı gerçekleştiren M.E.D, S.B, C.S.B, B.O, Y.A ve E.E.G isimli kişilerin olayda kullanılan kuru sıkı silahla birlikte yakalanarak gözaltına alındığı belirtildi.
 
Valilik tarafından yapılan açıklamada, ayrıca, yapılan incelemelerde M.E.D,  S.B ve C.S.B'nin çeşitli suçlardan kaydı bulunduğu tespit edildiği ifade edildi.
Valilik, konuyla ilgili başlatılan soruşturmanın devam ettiğini duyurdu.
 
NE OLMUŞTU?
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 19 Nisan Çarşamba Günü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla CHP'nin Ataşehir Örnek Mahallesi temsilciliğine düzenlenen saldırıyı duyurmuştu.
 
Temsilciliğin tahrip edildiğini ve 3 el ateş açıldığını açıklayan Kaftancıoğlu, "Biz korkmayız ama bence de sizler korkun. Korkacak çok şeyiniz var" ifadelerini kullanmıştı.
 
İstanbul Valiliği, konuya ilişkin açıklamasında, 6 şüphelinin parti flamalarının kesip camlara yazı yazdığını, 2 şüphelinin de havaya ateş ederek olay yerinden uzaklaştığını belirtmişti.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR