Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TÜRKİYE ESTETİK CERRAHİDE GÖZDE ÜLKE
TÜRKİYE ESTETİK CERRAHİDE GÖZDE ÜLKE
Plastik cerrahide başarılı operasyonlara imza atan yıldızların doktoru Vugar Alakbarov '' Estetik ve Plastik cerrahi hassas bir iştir '' diyor.
3 Mayıs 2023, 12:02
 
Estetik denince akla ilk gelen kadınların bakımlı güzel görünme tutkusudur.Bu yüzden estetik cerrahlara başvuran bireylerin oransal olarak büyük kısmı kadınlardır. Estetik operasyonların bir başka ağırlıklı  bir sebebi de  sağlık problemleri nedeniyle yapılan estetik operasyonlardır.
 
Özellikle ortayaş ve üstü yetişkin insanların daha ''iyi görünme'' odaklı  olarak başvurdukları bilinen estetik ameliyat konusu birçok sebepten dolayı gençlerin de tercihi oluyor. Estetik yaptırmak  güzel bir dış görünüm ve kişinin kendisinde beğenmediği bir yanını cerrahi operasyonla  düzelttirip özgüvenli hissetmenin bir yolu olmakta. 
image
 
Plastik cerrahide başarılı operasyonlara imza atan yıldızların doktoru Vugar Alakbarov '' Estetik ve Plastik cerrahi hassas bir iştir '' diyor ve ; 
Vüqar Ələkbərov '' Estetik ameliyatı olma isteğinin kişiden kişiye değişen sebepleri vardır. En önemli nedenlerinden biri kadının güzel olma arzusudur. Çevresinde daha güzel kadınları görerek kendinde beğenmediği bölgeleri saptamak kadınları estetik yaptırmaya iter en fazla görülen sebepler arasındadır'' açıklaması yaparak bilgiler paylaştı.
 
          image
 
Vüqar Ələkbərov '' We can make you look 20 years younger '' Sizi 20 yaş daha genç gösterebiliriz mottası ile yurtdışı ve yurtiçinden  başvuran kişilere sayısız başarılı estetik operasyonlar yapan  Op.Dr Vugar Alakbarov  ''Türkiye estetik turizmi konusunda başarılı çalışmalar ile son 10 yılda dünyanın en önemli ülkeleri arasına girdi ''  dedi . 
 
Türkiye uluslararası  plastik cerrahide bir dünya markası haline geldi. 
Plastik, estetik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı Dr. Vugar Alakbarov '' güzellik cerrahisinde Türkiye dünyada tercih edilen önemli ülkeler arasında ''dedi. Alakbarov son yıllarda Azerbaycan'ın da  Plastik cerrahide güzel aşamalar kaydettiğini belirtti.
 
Türkiye'nin uluslararası plastik cerrahi pazarında önemli referansları var. 
'' Dünya'da bir marka haline gelen  Türkiye'deki estetik cerahi sektörünün güçlenmesinin en önemli sebepleri başarılı cerrahları,  fiyat artı hastane kalitesi ile sektörün uzman insan kaynaklarının  oluşmasındandır ''.    image
 
Annelik Estetiği, Kapalı Rinoplasti, Obezite Cerrahisi Sonrası Vücut İyileştirme, Yüz Germe, Rekonstrüktif ve Mikrocerrahi konularında uzman olan Dr.Vugar Alakbarov estetik ameliyatların sadece güzellik değil sağlık için de çok önemli olduğunu belirtti. Alakbarov kendine ait teknikleri ile karın germe, basit ve ağrısız yüz germe, kişiye özel meme estetiği teknikleriyle tanınmakta. 
                
Alakbarov '' Estetik operasyonları İlk olarak karşı cins tarafından beğenilmek için yaptırılan bir cerrahi müdahale gibi algılansa da bir  cerrah olarak şunu söyleyebilirim ' asıl amaç kişinin kendini beğenmesi ve memnun olma isteğidir'. Ayrıca hemcinsleri tarafından beğenilme hissi de kadınların hoşuna giden etkenlerdendir ve bu sebeplerden dolayı da estetik ameliyat daha çok kadınlar tarafından tercih edilmekte  '' dedi. 
 
              image
Dr Alakbarov ''Estetik isteyen insanlar gerek iş hayatı, gerekse aile hayatı ortamında özgüvenli, pozitif olarak çevresini de olumlu etkileyerek sağlıklı bir hayat sürmesini sağlayabilmektedir''.
 
En önemlisi hastanın mutlu olmasıdır.
''İnsanların kendini iyi hissetmesi, mutlu olması, kendini sevmesi günlük hayatına da olumlu bir biçimde yansıması,sonuç olarak herkesin kendini iyi, hissettiği şekilde olması bizim ilham kaynağımızdır''.
 
           image
 
Son yıllarda Erkekler de farklı sebeplerden dolayı estetik operasyonları tercih ediyorlar.
Alakbarov ''Erkekler de son yıllarda daha fazla saç ekimi,diş,dövme sildirme istekleri  başta olmak üzere estetik cerrahlara başvurmaktadırlar.Bu konu pek ön planda görülmesede örneğin kişi kaza sonucu bazı organlarının işlevlerini kaybetmesi gibi nedenlerden ötürü estetiğe başvurması, ağır bir hastalık sonucu vucudun belli yerlerinin deforme olması veya sağlığını tehdit edecek şekilde kilosunun olması,burun kemiği nefes alma sorunları gibi sebepler kişinin sağlık nedeniyle estetik operasyona başvurmakta''.
 
                image
                                                                       Vüqar Ələkbərov 
Vugar Alakbarov '' Her ülkeden hastalarım var ,benim için hastanın hangi ülkeden olduğu önemli değil. Bizi tercih eden ve bize güvenen herkese eşit olarak en iyi hizmeti vermek için çalışıyoruz. Hasta memnuniyeti benim için her şeyden önemlidir.Hastalarımla ilk diyaloğu ben yapmayı seviyorum bana sosyal medya hesaplarımdan kolayca ulaşılabilinir '' diyerek konuşmasını noktaladı.
 
Şeffaf Gazete
 
 
 
 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR