Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EMRE OLUR'UN TAHLİYE KARARI DEĞİŞMEDİ
EMRE OLUR'UN TAHLİYE KARARI DEĞİŞMEDİ
Avukat Ersan Barkın, Peker'in basın danışmanı olarak bilinen tutuklu bulunan Emre Olur hakkında tahliye kararı verildiğini açıkladı. Savcılığın tahliyesine itiraz ettiği Emre olur serbest bırakılmıştı.. Emre Olur’un tahliye edilmesine karşın Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yaptığı itiraz Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi.
3 Mayıs 2023, 13:55
 
Suç örgütü lideri Sedat Peker’in basın danışmanı olarak bilinen Emre Olur'un, 8 yıl 3 aya kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada Arnavutluk’ta gözaltına alınarak Türkiye’ye getirilmişti. Olur hakkında Ocak ayında tahliye kararı verilmişti. Ancak Başsavcılık karara itiraz etmiş ve Emre Olur hakkında verilen tahliye kararı kaldırılmıştı. Tahliyesine karar verilen Emre Olur hakkında cezaevinden çıkmadan yeniden tutuklama kararı verilmişti.
 
‘Peker dosyasında tutuklu kalmadı’
Emre olur 28 Nisan’da yeniden tahliye edildi. Olur’un tahliyesine Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı yine itiraz etti. Ancak bu itiraz Anadolu 17. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından reddedildi. Mahkeme kararında, “suçun vasıf ve mahiyeti, tutuklamadan istenen gayenin adli kontrolle de sağlanabileceği, bu aşamada tutuklamanın ağır bir tedbir olacağını” belirtti. Olur’un tahliyesiyle Sedat Peker dosyasında tutuklu kalmadı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR