Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ZONGULDAK'TA TACİZ ŞİDDET ÇETESİ
ZONGULDAK'TA TACİZ ŞİDDET ÇETESİ
Zonguldak'ta, yabancı uyruklu üniversite öğrencisi A.S.K. dahil olduğu uyuşturucu çetesine ait silahı düşürüp polise yakalatınca, çetenin, tahta kaşıkla cinsel istismarına ve işkenceye uğradı.
5 Mayıs 2023, 15:59
 
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi kampüsünde Azerbaycan uyruklu öğrenci A.S.K.’nın köpeğe silah doğrulttuğunu görenler, okul güvenliğine haber verdi.
 
Güvenlik görevlileri gelince kaçan A.S.K., bu sırada silahı yere düşürdü.Polis ekipleri silaha el koyup, A.S.K.’yi arama çalışması başlattı.
 
A.S.K.’ye kendisinin de dahil olduğu uyuşturucu çetesi , silahı düşürdüğü için bir evde Azeri öğrenciye işkence yaptı.
 
Tahta kaşıkla cinsel istismara maruz kalan A.S.K.’nin eziyet görüntüleri çete üyeleri tarafından kaydedildi.Görüntüleri kullanan çete yöneticileri, A.S.K.’ye şantaj yapıp ailesinden 500 bin lira fidye istedi ve öğrenciyi darp etti.Çeteden kurtulan A.S.K. polise gidip, yaşadıklarını ve çetenin faaliyetlerini anlattı.
 
A.S.K. çete tarafından tehdit edildiği için polise gidemediğini ifade etti.
Azeri öğrenci A.S.K.’nin çeteyle ilgili itirafları üzerine, Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, şehir dışından kente uyuşturucu getiren ve üniversite öğrencilerine şantajla torbacılık yaptırdığı iddia edilen çeteye, operasyon düzenledi.image
 
Farklı adreslere yapılan baskınlarda çete yöneticileri olduğu öne sürülen Ayhan K. ve oğlu Samet K. ile beraber toplamda 8 çete üyesi gözaltına alındı.
Emniyette ifadeleri alınan A.S.K ve 8 çete üyesi, ‘Uyuşturucu madde ticareti’, ‘Kişiyi hürriyetinden yoksun kılma’, ‘Yağma’, ‘Şantaj’, ‘Gasp’, ‘Tehdit’, ‘Eziyet’, ‘Ruhsatsız silah bulundurmak’ ve ‘Oto hırsızlığı' gibi suçlamalarla adliyeye sevk edildi.
 
Yaşadığı işkenceden dolayı A.S.K.’nin yüzünde morluklar bulunduğu ve kolunun alçılı olduğu görüldü. Şüphelilerin adliyedeki işlemleri devam ediyor. 

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR