Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
TRT SEÇİM GÜNÜ İÇİN ‘'ÖZEL KART’' HAZIRLADI
TRT SEÇİM GÜNÜ  İÇİN ‘'ÖZEL KART’' HAZIRLADI
RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, “TRT’de, seçim günü kuruma giriş için neden ve neye göre ‘özel kart’ hazırlandı? Görevli kurum personelinin zaten kurum giriş kartı var. Kurum giriş kartından daha özel bir karta niçin ihtiyaç duyuldu?
13 Mayıs 2023, 15:36
 
Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşcı, “TRT’de, seçim günü kuruma giriş için neden ve neye göre ‘özel kart’ hazırlandı? Görevli kurum personelinin zaten kurum giriş kartı var. Kurum giriş kartından daha özel bir karta niçin ihtiyaç duyuldu? Görevli olup özel kartı olmayanlar kuruma neden giremeyecekler” dedi.
 
RTÜK Üyesi İlhan Taşcı, yarın yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için TRT’de görevli personelin bazı yerlere girişinin engelleneceğini ve kurum içindeki bazı bölgelere girişte ‘özel kart’ kullanılacağını öne sürdü. Taşcı, bugün Twitter hesabında şu paylaşımı yaptı.
 
TRT SEÇİM GÜNÜ KURUMA GİRİŞ İÇİN NEDEN  ‘'ÖZEL KART’ HAZIRLADI?”
 
“TRT’de, seçim günü kuruma giriş için neden ve neye göre ‘özel kart’ hazırlandı? Görevli kurum personelinin zaten kurum giriş kartı var. Kurum giriş kartından daha özel bir karta niçin ihtiyaç duyuldu? Görevli olup özel kartı olmayanlar kuruma neden giremeyecekler?
 
Sayın Zahid Sobacı, görevli personelin kurum içindeki belli yerlere erişimi neden sınırlandırılıyor? TRT’nin kapıları kurumun kendi personeline neden kapatılır? Sorularıma yanıt vermenizi bekliyorum. Hoş, siz daha RTÜK üyelerine randevu veremiyorsunuz, yanıtı nasıl vereceksiniz?”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR