Güzel ülkemiz için yazıyoruz - AHMET ERCAN'DAN ENDİŞE VERİCİ HABER Şeffaf Gazete
http://seffafgazete.com/haberler/mix/43594/ahmet-ercandan-endise-verici-haber

 

AHMET ERCAN'DAN ENDİŞE VERİCİ HABER
AHMET ERCAN'DAN ENDİŞE VERİCİ HABER
Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, ziyaret için gittiği Bosna Hersek'te sırt ağrısı nedeni ile hastaneye kaldırıldığını ve hastanede beyin kanaması ile inme geçirdiğini duyurdu.
6 Mayıs 2025, 09:49
 
Türkiye'nin önde gelen deprem bilimcilerinden Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, Bosna Hersek'te beyin kanaması ve inme geçirdi. 
 
10 GÜN ÖNCE KALBİNE STENT TAKILMIŞTI
Ercan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bosna-Hersek’te boyundan bele omirilik boyunca gelen sırt ağrısıyla 22/12 tansiyonlar ambulans ile Sarayova hastanesi acile kaldırıldım. 10 gün önce kalbime stent takılmıştı. 3 saat süren sağlıkçı müdahaleleri ile tansiyon 13/7,5’a düşürüldü. Beyin kanaması ile inme atlattım. Şimdi Sarayova’ya gözlem altında dinlenmekteyim. İlgi gösteren kardiyolog ile arkadaşlarıma, yakınlarıma teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.