Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AZERİ GÜZEL ÜLKER İDDİALI VE KARARLI
AZERİ GÜZEL ÜLKER İDDİALI VE KARARLI
Azerbaycan'dan gelen güzel Model -  oyuncu hırsı ve eğitimi ile başarılı olacağından çok emin.İşte Azeri  Ülker Cebrayilova
5 Mart 2014, 00:01

 

Önümüzdeki günlerde sinema ve dizi projelerinde karşımıza çıkacak bir yıldız adayı Ülker. Azerbaycan'dan gelen güzel Model -  oyuncu hırsı ve eğitimi ile başarılı olacağından çok emin.İşte Azeri  Ülker Cebrayilova
 
Ülker Hanım Azerbaycan'dan buraya gelmeden evvel neler yaptınız?
 
- Azerbaycan da liseyi bitirdikten sonra sinema, tiyatroya ehemmiyet verdiğim için 2 yıl boyunca tiyatro eğitimi aldım ve tiyatrolarda oynadım.Bakü'nün önemli mankenlerinden biriydim.Bizim dizi sektörümüz çok fazla gelişmediği için dizilerde yer almadım.
 
Neden Türkiye'ye gelmek gibi bir karar alıp buraya geldiniz?
 
- Bunun tabiki de birçok nedeni var.Ama ilk nedeni biz Azerbaycanlılar Türkiye'yi hep kardeş ülke olarak görürüz.2 devlet 1 millet olarak görür ve bunu kendi duygularımızlada pekiştiririz.Azerbeycan da Türk filmleri ve Türk dizileri çok rövanşda olduğu için bende bu durumdan etkilendiğim için başka bir ülkeye gitmeyi düşünmedim ve lisanımın Türkiye olmasında ki etkisi de bundan kaynaklanıyor.
 
Türkiye'de dizi ve film sektörünü nasıl buluyorsunuz?
 
- Ben Türkiye'de dizilerin çok başarılı olduğunu görüyorum.Bakü de Türk dizileri oynarken sokaklarda kimseyi göremezsiniz.Çünkü herkes evlerine çekilip dizilere odaklanır zamanlarını bu güzel Türk dizileriyle değerlendirirler.Ama tabiki bu sadece Bakü de değil ben Moskova'da yer aldığım zamanlarda da aynı şekilde Türk dizilerinin etkili olduğunu görüyorum.image
 
Türk dizilerinde en çok hangi oyuncuları beğeniyorsunuz?
 
- Erkeklerde Kenan İmirzalıoğlu ve Halit Ergenç'i çok beğeniyorum.Onun dizileri de bizim ülkede çok rövanşda.Kadınlarda ise Nur Fettahoğlu, Vahide Gördüm ve de Nebahat Çehre'ye karşı bir hayranlığım vardır.
 
Türkiye'deki hedefleriniz nelerdir bize kısaca değinir misiniz?
 
- Türkiye'de ben yeni bir yüz olarak Azerbaycan'ın güzelliğini ve sıcak kanlılığını temsil etmek istiyorum ve bunun için çabalıyorum zaman da çok mankenlik teklifleri geliyor lakin onları değerlendirmeye de çalışıyorum.Aynı zamanda da ilk kataloglarım da çıkmaya başladı.
 
Bugüne kadar nerelerle anlaşma yaptınız?
 
- Şuan da kabul ettiğim 2 görüşmem var.Birisi hakikaten herşeyiyle film yıldızı olacak Ay Yıldız Altında Sürgün oyunu;ikincisi de senaryosu Almanya'nın katkılarıyla yazılan Sorgu filminde oynamayı planlıyorum.Görüşmelerimiz daha sürüyor.
 
Türkiye'de kaldığınız sürece  çok teklif alıyorsunuz bunu her ne kadar söylemeseniz de duyuyoruz.Peki mankenlik yapmayı düşünüyor musunuz?
 
- Evet ilk mankenlik tekliflerim gelmişti.Azerbaycan'da da yaptığım gibi ilk önce kataloglarla başladım.Yakında derin defilelerde de göreceğinizi umuyorum.
 
Roportaj : Abdullah Mir Demir

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR