Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SEKSİ OLMAYI SEVİYORUM
SEKSİ OLMAYI SEVİYORUM
'Mr. Saxsobeat' adlı şarkısının klibi sadece YouTube'ta 300 milyondan fazla tıklanan dünyaca ünlü Romanyalı pop yıldızı Alexandra Stan
9 Kasım 2014, 13:15
 
Mr. Saxsobeat' adlı şarkısının klibi sadece YouTube'ta 300 milyondan fazla tıklanan dünyaca ünlü Romanyalı pop yıldızı Alexandra Stan'dan seksi kadınım çıkışı.,
 Ankara ve İzmir'de iki konser veren Stan, son dönemde seksi kliplerin artışıyla "Bence şehvet (cinsellik değil) sanatçının doğasının bir parçasıdır. Kendimi seksi hissetmeyi seviyorum, bu çok hoş ve eğlenceli" diyor
Dünyaca ünlü Romanyalı genç pop yıldızı Alexandra Stan, bir kez dahaTürkiye ’deydi. Ankara ’nın dün gece de İzmir Ooze Venue’de sahneye çıkan Stan, özellikle 2011 yılında çıkardığı ‘Mr. Saxsobeat’ şarkısıyla dünyada ve Türkiye’de geniş bir hayran kitlesine sahip. Sadece YouTube’da 300 milyonu aşkın izleyici sayısına ulaşan ‘Mr Saxsobeat’ şarkısının ardından ‘Lemonade’, ‘Cliche (Hush Hush )’, ‘All My People’ ile gündemde kalan pop yıldızının yeni albümü ‘Unblocked’ ise bu ay raflardaki yerini alacak.


Dünya turnelerinizde mutlaka Türkiye’ye de yer veriyorsunuz. Ve turneler dışında da çok sık konserler veriyorsunuz. Türkiye’deki fanlarınız sizce neden bu kadar çok sayıda?Uyumlu olduğumuzu düşünüyorum. Turlarımda ve konserlerimde bunu hep hissediyorum. Türkiye’de seviliyorum. Hayranlarıma sevgimi gönderiyorum, onlar da bu sevginin on mislini bana geri gönderiyorlar. Aslında bu sarışın olduğum için de olabilir. (Şaka yapıyorum!)

Müzikte (klip veya sahne) son dönemde erotizmin çok fazla ön plana çıktığı konuşuluyor. Mesela Jennifer Lopez’in son klibinde, Lopez'in poposunun kendisinden daha fazla göründüğü yönünde eleştiriler oluyor. Keza Rihanna & Shakira’nın klibinde de aynı şekilde… Sizin klipleriniz de erotizm konusunda hiç fena sayılmaz. Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Bence şehvet (cinsellik değil) sanatçının doğasının bir parçasıdır. Kendimi seksi hissetmeyi seviyorum, bu çok hoş ve eğlenceli. Bu Latin kültürü ile de ilgili olabilir. Latin insanlar doğası gereği şehvetlidir. 


Çok sık Rihanna’ya rakip olarak gösteriliyorsunuz. Nasıl yorumluyorsunuz bu durumu?
Koltuklarım kabardı! Halbuki başka hiçbir sanatçıyı rakip olarak görmem. Onları potansiyel ortaklar olarak görmeyi tercih ederim. Müzikte oyun alanı oldukça geniş ve burada hepimize her var. 


Müziğinizi nasıl tanımlarsınız? Müzik kariyerinize dair neler söyleyebilirsiniz?Avrupalı pop-dans sanatçısıyım. Müziğimin %80’i dans edebileceğiniz müziktir ki, bu insanları mutlu eder. Şu anda çok mutlu olduğum bir yerdeyim ve bu sanırım kariyerime yansıyor. Japonya’da çıkardığım albümün iTunes dans listesinde 1 numaraya kadar yükselmesine müteşekkirim ve bu albümü dünya çapında çıkaracağım için sabırsızlanıyorum!

Bugünlerdeki ‘top 5’ şarkınız hangileri?
Years & Years – Take Shelter
Rihanna – We Found Love
Rita Ora & Iggy Azalea – Black Widow 
Indila – S.O.S
Ed Sheeran – Sing

Yeni albümünüz ‘Unlocked’ı bize anlatır mısınız? 
‘Unlocked’ kariyerimin 2. albümü ve kendimi ifade etme şansı yakaladığım ilk albüm diyebilirim. 15 yeni şarkı var.

‘Mr. Saxobeat’ gibi hit bir şarkı bekliyor mu bizleri?
‘Mr. Saxobeat’i çok seviyorum ancak aynı şarkıyı ikinci kez yapmayacağım. Yeni albümümdeki şarkılar, ilk albümden yola çıkıyor. Şu anda tamamen yeni bir ekiple çalışıyorum; yeni prodüktörler, yeni bir yönetim… Hit şarkılar çıkarmak bir bonus ve müzik hikayenize yeni renkler katıyor.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR