Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AĞRILI HASTALIKLAR TARİH OLUYOR
AĞRILI HASTALIKLAR TARİH OLUYOR
Dokuları yeniden canlandırmak amacıyla yapılan özel bir enjeksiyon yöntemi olan Proloterapi Tedavisi ile; omurga, kas, iskelet sistemi rahatsızlıkları ve tüm ağrılı hastalıklar ameliyata gerek kalmadan kalıcı olarak tedavi edilebilmekte..
29 Eylül 2013, 23:00

 

Omurga, kas ve iskelet sistemi rahatsızlıklarına ve de tüm ağrılara kalıcı çözüm.

Dokuları yeniden canlandırmak amacıyla yapılan özel bir enjeksiyon yöntemi olan Proloterapi Tedavisi ile; omurga, kas, iskelet sistemi rahatsızlıkları ve tüm ağrılı hastalıklar ameliyata gerek kalmadan kalıcı olarak tedavi edilebilmekte.


Uzm. Dr. İlker Solmaz'ın açıklamaları

Türkiye Proloterapi ve Ağrı Merkezi Klinik Direktörü Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Dr. İlker Solmaz; “Vücuda verilen doğal bir solüsyon sayesinde ağrıya neden olan hasarlı bölge ameliyata gerek duyulmadan tedavi edilmektedir”  açıklamasında bulundu.  

Kronik Ağrılara Kalıcı Çözüm…

Hemen herkes için büyük bir sorun olan ve yaşam kalitesini düşürene ve de sosyal yaşamdan alı koyan ağrılı hastalıkların giderilmesi için ağrı kesicilerden, ameliyata kadar uzanan birçok tedavi yöntemi uygulanmaktadır. Ancak tüm bu yöntemler ağrıyı geçici bir süreliğine erteler. Hedefin ağrıya neden olan hasarlı bölgenin tedavi edilmesi olduğunu belirten Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Doktor İlker Solmaz,“Proloterapi yöntemi ile kronik ağrılarda dahil tüm omurga, kas, iskelet, eklem ve bağ dokusu hastalıkları ve ağrılar kalıcı olarak tedavi edilebilmektedir” açıklamasında bulundu.

image

Türkiye için yeni bir yöntem olmasına karşın tüm dünyada bir süredir uzman doktorlar tarafından uygulanan Proloterapi yönteminin omurga, kas ve iskelet sistemindeki kronik ağrılı rahatsızlıklarda en etkili yöntem olduğunu belirten Uzman Doktor İlker Solmaz, “Proloterapi yöntemi ile ağrıya neden olan hasarlı bölge, oluşturulan fizyolojik inflamasyon, başka bir deyişle mikropsuz iltihap ile iyileştirilmektedir”diye konuştu.

Ağrılarınıza Çözüm: Mikropsuz İltihap Oluşturmak!

Uzman Doktor İlker Solmaz, bedenimizin kendi kendini tamir etme mekanizmasını uyaran tedaviler kompleksi olan Proloterapinin hasta ve hastalığa göre çeşitli uygulama türlerinin olduğunu belirterek yöntemi şöyle özetledi.

“Vücudumuzda uyarı oluşturacak maddeler eklem, kas yapışma yerlerine ve bağlara enjekte edilerek orada mikropsuz iltihap oluşturulur. Bu iltihaplı bölge kısa zamanda tamir edici hücreler tarafından işgal edilir. Tamirci olan bu hücreler iltihabı yok ederek o bölgede sağlam bir dokunun oluşmasını sağlar.”

image

Ameliyata Gerek Kalmadan Ağrılarınızdan Kurtulun…

Proloterapi yöntemi ile bağların ve tendonların eski sağlığına kavuşturulduğunu belirten Uzm. Dr. İlker Solmaz, “Bel fıtığı, diz ve kalça kireçlenmesi gibi çoğu kez ameliyat gerektiren durumda omurga ve eklemler başarılı bir şekilde ameliyata gerek kalmadan tedavi edilmektedir” diye konuştu.

Yöntemin hemen hemen hiçbir yan etkisinin olmadığının altını çizen Uzman Doktor İlker Solmaz, hekimin el becerisinin önemine vurgu yaparak, “Hekim seçilirken çok dikkat edilmelidir. Tecrübesiz ellerde yapılan tedaviler birçok komplikasyona neden olabilmektedir. Bu yüzden proloterapi yöntemi kesinlikle tecrübeli ve eğitimli ellerde,  doğru ortamlarda uygulanmalıdır” uyarısında bulundu.

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR