Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
5 ADIMDA YENİ YILA HAZIRLANIN
5 ADIMDA YENİ YILA HAZIRLANIN
Dematolog Doktor Hilal Gökalp yeniyıla pırılpırıl br cltle dinamik girmeniz  için beş adımda uygulanacak etkili bir formül öredi
30 Aralık 2013, 11:26

 

Dematolog Doktor Hilal Gökalp yeniyıla pırılpırıl br cltle dinamik girmeniz  için beş adımda uygulanacak etkili bir formül öredi

  1. Hazırlık: Cilt bakımı ve peeling ile daha detaylı uygulamalara cildi hazırlama

 Yılbaşı öncesinde yeni yıla taptaze bir cilt ve ışıldayan saçlarla girmek mümkün. Sadece beş günde bu güzelliği sağlayabiliriz. İlk güne hazırlık aşaması adını da verebiliriz. Cildimize uygulayacağımız işlemlerden tam verim alabilmek ve tüm gözeneklerimize hava aldırmak amacıyla öncelikle detaylı bir cilt bakımı yapılmalı. Cilt bakımı sonrasında mikropeeling işlemi ile deri üstü ölü tabaka tamamen temizlenmeli ve en son uygulanacak nem maskesi ile hazırlık aşaması tamamlanmalı.

Saçlarımız için ilk gün kıl köklerine tamamen hava aldırmak amacıyla saçlı deri peelingi yapılarak, tüm kıl köklerinin arınması sağlanmalıdır. Böylece hazırlık aşamamızı tamamlamış oluruz.

  1. Başlangıç: PRP ile daha genç bir cilt ve daha sağlıklı saçlara kısa sürede kavuşabiliriz

Tamamen temizlenmiş ve nem dengesi sağlanmış cilde tek seans PRP tedavisi uygulayabiliriz. PRP tedavisi kendi kanımızdan hazırlandığı için hiçbir alerji riski yoktur. PRP tedavisi ile deri kök hücreleri, büyüme ve doku faktörleriyle uyarılarak tamamen yenilenmiş bir cilt elde etmeyi amaçlarız. Hiçbir riski olmayan ve çok etkili olan bu tedavi, yılbaşı öncesinde uygulanabilecek en ideal tedavi seçeneklerinden biridir.

Saçlarımız için tedaviye başlangıç aşamasında; saç köklerine özel nemlendirici bakım uygulanmalıdır. Saç köklerine nem maskesi yapılarak köklerin güçlenmesi sağlanır. Bu nemlendirici bakım sayesinde saç köklerinin tedaviye başlangıç aşamasını da bitirmiş oluruz.

  1. Oksijen ve dermaroller ile uygulamaların etkinliğini artırıyoruz

Artık cildimiz nemlendi ve PRP sayesinde tamamen canlanmaya başladı. Canlanma aşamasında olan cildimizden tam verim alabilmek açısından bu seviyede oksijen bakımı yapmalıyız. Oksijen bakımı sayesinde cildimize uygulamış olduğumuz tedavinin kalıcılığını da artırmış oluruz.

Saçlarımıza üçüncü gün dermaroller uygulaması yapabiliriz. Saç diplerine dermaroller yöntemi ile açılacak mikro kanallar ile saçlı deride kan dolaşımı artırılır ve doku faktörleri uyarılarak çok daha güçlü saçlara sahip oluruz. Mikro kanallar yaklaşık iki saat içinde kapanacağından herhangi bir yan etki riski olmayan bir tedavi olması da avantajımız olacaktır.

  1. Son dokunuş aşaması: Göz çevresine özel bakım, saç köklerine vitamin kürü

Cildimizde genel bir nemlenme ve canlanma sağlanmış olmasına rağmen dördüncü gün özellikle göz çevresi yoğunluklu bir tedavi aşamasına geçilebilir. Göz çevresi kişinin yorgunluğunu ele veren en önemli bölge olduğundan bu bölgeyi tedavisiz bırakmamalıyız. Öncelikle göz çevresine özel peeling uygulaması yapıldıktan sonra göz çevresine özel dermaroller ile tedavi uygulanmalıdır. Göz çevresine özel dermaroller ile kesinlikle kanama ve morarma olmamakla beraber, göz çevresi çok daha canlı görünmektedir. Bu uygulama sonrasında özel göz çevresi maskeleri ile hasta rahatlatılıp son dokunuş aşamasının da sonuna gelebiliriz.

Saçlardaki son dokunuş aşamasında, önceki gün sağlanan kan dolaşımının arttırılmasından faydalanarak, saç köklerine vitamin kürü tedavisi yapılabilir. Bu sayede saç kökleri vitaminleri daha verimli bir şekilde emerek, çok daha etkili bir sonuç elde edebiliriz.

  1.  IPL Lazer ve Argan Yağı ile uygulamaların kalıcılığını artırıyoruz.

Tüm yapmış olduğumuz tedavilerin kalıcılığını artırmak amacıyla son gün cilde özel bir mikro peeling’in ardından IPL lazer ile cildin kendini yenilemesini de tetikliyoruz. Bu aşamada ciltte kesinlikle soyulma yapmıyor, sadece ton farkı oluşturan kısımlar varsa onları eline ediyoruz. Lazer işlemi sonrasında vitamin masajı yapılarak yeni yıla hazır ışıl ışıl bir cilt ortaya çıkarıyoruz. Saçlarsa artık sapasağlam köklere sahip olduğundan, beşinci gün tüm saçlara argan yağı maskesi yapılarak, tamamen sağlıklı ve parlak saçlar ile yeni yıla merhaba diyebiliriz. Dr Gökalp'e  tüm sorunlarınız içn www.m-onep.com

Şeffaf Gazete.com

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR