Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YOGA FESTİVALİ BOLU YOLLARINDA
YOGA FESTİVALİ BOLU  YOLLARINDA
YOGA ACADEMY’nin Ağustos ayında Bolu'da gerçekleştirilecek.Yoga festivali ile katılımcılar sağlık dolu bir haftasonu geçirmeyi hedefliyor
22 Ağustos 2014, 13:11

 

Yoga Academy Ağustos ayında katılımcılar tarafından büyük talep gören ve geniş bir meşe ormanının içinde yer alan 5 yıldızlı otel Gazelle Resort&SPA’da festival düzenliyor.

Dünyada bir ilk olarak 10 yıla yakın bir süredir her ay doğada festival düzenleyen Yoga Academy festivallerine  tüm dünyadan yüzlerce kişi katılıyor.

23-24 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek festivalde tesisin hemen arkasında yer alan ormanlık alanda, Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf tarafından verilecek dört farklı çakra düzeyinde dört farklı pratik çalışma gerçekleşecek. Akşam da interaktif bir söyleşi şeklinde gerçekleşen teorik ders olan “Tüm Sorulara Cevaplar” da kafamıza takılan sorular yanıt bulacak.

Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Büyük Yoga Üstadı Akif Manaf yaklaşan festivalle ilgili olarak  “ Ormanlar oksijenin ve  Prana’nın ( evrensel enerjinin) en bol olduğu yerledir. Buralarda yapılan nefes teknikleri ve yoga çalışmaları bedeni ve zihni ayarlayarak organizmayı kozmik enerjiyle doldurmakta ve bilinci yükseltmektedir.

Bolu’da meşe ormanları içerisinde uygulanacak Orijinal Yoga Sistemi teknikleri sağlık, mutluluk ve huzura kavuşmanın ve stresten uzaklaşmanın en temel yoludur. ” dedi.

Manaf, “Orijinal Yoga Sistemi’nde var olan nefes tekniklerinin bedeni yaza hazırlamaya, gerginliği atmaya ve canlanmaya, vücut çalışmalarının tüm günü masa başında oturmaktan toplanmış fiziksel yorgunluğu ve rahatsızlığı kaldırmaya yardım ettiğini, gevşeme tekniklerinin zamanın daha etkili kullanılmasını sağladığını” sözlerine ekledi.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR