Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
HANDE ERÇEL TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
HANDE ERÇEL TÜRKİYE'Yİ TEMSİL EDECEK
Azerbaycan Bakü’de düzenlenecek olan Miss Civilization Of The World ''Dünya Medeniyetler Kraliçesi''yarışmasında Hande Erçel Türkiye finalini kazanarak Türkiye'yi Bakü'de temsil etmeye hak kazandı
30 Ağustos 2012, 11:10

 

Süha Özgermi’nin Onursal başkanı olduğu  uzun yıllardır yapılan Miss Civilization Of The World ''Dünya Medeniyetler Kraliçesi''yarışması  22 Eylül'de 24 ülkenin güzelinin katılımıyla Azerbaycan'ın başkenti  Bakü’de gerçekleştirilecek.

Türkiye'yi temsil edecek güzel Akkaya Prodüksiyon tarafından Beylikdüzü Beymarmara Suite Hotel'de 16 güzelin katılımı ile gerçekleşti.

image

Hande Erçel, Nesibe Karaçam,Pelin Karail,Tutku Karaca,Gamze Erçel,Cansu Melis Karakuş,Gökçe Gökmen,Sema Üstek,Çağla Zeynep Cambazoğlu,Yaz Kütüklü,Sezen Üstek,Yeşim Redops,Ayşe Ergül,Büşra Çelikörs,Gökçe Yaşar,Gül Korkmaz Türkiye'yi Miss Civilization Of The World 'da temsil etmek için podyumdaydılar.

image

Düzenlenen ''Miss Civilization Of The Turkey'' Türkiye finali gecesi ile Hande Erçel ,Bakü'de yapılacak finalde Türkiye'yi temsil edecek güzel seçildi.

Jüri üyeleri arasında  Bahar Öztan '' Oyuncu'' Esrahan Sönmezer 'Sunucu-Oyuncu'' Ahmet Akkaya ''Akkaya Prodüksiyon'' Nurcan Sabur ''Magazikolik.com'' Anastasia ''Şarkıcı'', Sıddık Süren ''Modacı ''Sunucu Ozan Orhon '' Pop Şarkıcısı'' Melike Yeşilyurt Miss Globe 2005 ve Göhan Türkmen ''Şarkıcı’''ın jüri üyeliğini yaptığı  gecede Bulgarisyan'dan konuk olarak gelen Nazar ve Nino ikilisi sahne aldılar.

Bu final gecesinde yarışmanın Kraliçesi seçilen Hande Erçel'e  tacını Duayen magazinci Nurcan Sabur taktı...

image

Pelin Karali 2012 Kasım ayında  Miss Thermal Of The World (Dünya Güzellik ve Sağlık Kraliçesi)yarışmasına katılmak üzere ikinci, Cansu Melis üçüncü olarak Beymarmara güzeli, Gamze Erçel ise Miss Face Of Cinema (Sinema güzeli) olarak dereceye girdiler.

Yarışmanın sunuculuğunu Okan Karacan’ın yapmış olduğu gecede final gecesinde yer alan tüm güzeller birbirinden farklı ve güzel hediyelerin sahibi oldular.
image

Magazin ve Aktüel haberlerimizi Twitter'den takip etmek için tıklayın..

https://twitter.com/SEFFAFGAZETE

                                                                                                         ŞEFFAF GAZETE.COM


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR