Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GALATASARAY'IN YILDIZI EVLENDİ
GALATASARAY'IN YILDIZI EVLENDİ
Galatasaray ve Türkiye A Milli Takımının tecrübeli ismi Semih Kaya dün hayatını Yasemen Saylar ile birleştirdi.
18 Mayıs 2016, 14:50

 

Galatasaray ve Türkiye A Milli Takımının tecrübeli ismi Semih Kaya dün hayatını Yasemen Saylar ile birleştirdi.

Çiftin Çırağan Sarayı’ndaki düğününe spor dünyası yoğun bir katılım gösterdi. Ancak Semih Kaya’nın özel gününde nikahına davet ettiği Fenerbahçeli futbolcuların hiçbiri Çırağan Sarayı’ndaki davete katılmadı.

image

 Dünya evine giren çiftin mutluluğu sevenleri tarafından da paylaşıldı. Galatasaray’ın milli takım oyuncusu olan Semih Kaya ile Basketbolu Geliştirenler Derneği oyuncusu Yasemen Saylar evlendi,
 
Gerçekleştirilen nikah töreninde Galatasaray Kulübü yöneticileri ile birlikte Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Ali Dürüst ve A Milli Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun yer aldılar.
 
image
 
Yasemen Saylar ile Semih Kaya’nın mutluluğu sosyal medyada da trend oldu. İki sporcunun sevenleri ve hayranları çiftin mutluluğuna destek veren mesajlar paylaştılar.
 
Galatasaray Kulübü de Semih Kaya’nın evliliği ile ilgili tebrik mesajı yayınladı. Yayınlanan tebrik mesajı şu şekilde; “Galatasaray Spor Kulübü olarak biz de genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz” denildi.
 
image
 
Şemih Kaya kariyerinde zirvede.
 
24 Şubat 1991 tarihinde dünyaya gelen Semih Kaya; Bergama İzmir doğumludur. Şu anda Galatasaray’ın oyuncusu olan Semih Kaya aynı zamanda Türkiye milli takımının da futbolcusudur.
Semih Kaya; babasının eski kalecisi olması nedeniyle çok küçük yaşlardan itibaren futbol ile ilgileniyordu. Semih Kaya; 2001 yılında Petkimspor’da futbola ilk adımı attı. Ardından kariyerine Altayaspor ile devam eden başarılı oyuncu genç yaşında Galatasaray forması giymeyi başardı.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR