Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GO GO DANSÇILARI BÜYÜLÜYOR
GO GO DANSÇILARI BÜYÜLÜYOR
Çoğunluğu Rusya ve Ukrayna uyruklu, tamamı üniversite mezunu go-go kızları, gündüz sahilde güneşlenirken, gece ise sahnede danslarıyla izleyenleri eğlendiriyor.
18 Mayıs 2016, 15:32
 
ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde gece kulüplerinin vazgeçilmezi go-go dansçısı kızlar güzellikleriyle dikkati çekiyor.

Çoğunluğu Rusya ve Ukrayna uyruklu, tamamı üniversite mezunu go-go kızları, gündüz sahilde güneşlenirken, gece ise sahnede danslarıyla izleyenleri eğlendiriyor.

ABD'de 1960'lı yıllarda ortaya çıkan ve yüksek podyum üzerinde icra edilen dans türü olan go-go, son yıllarda Türkiye'de de hızlı yayılım gösterdi. 

image

Son dönemde özellikle Antalya'da yerli ve yabancı tatilcilerin eğlendiği gece kulüplerinde go-go kızları sahneye çıkıp dans ediyor. Çoğunluğu Rusya ve Ukrayna uyruklu olan go-go kızları, gece kulüpleriyle sezonluk anlaşma yapıyor. Çalışma izni ve diğer resmi prosedürlerin de kulüpler tarafından yerine getirildiği go-go kızları, turizm sezonu sonrasında ülkelerine dönüyor.

image


HAZIRLIK SÜRECİ 2 SAAT SÜRÜYOR

Antalya'nın Kemer İlçesi'ndeki eğlence merkezlerinden Club Aura'nın go-go kızları da hem dansları hem de seksi kıyafetleriyle ilgi çekiyor. Kulübün anlaşmalı olduğu otelde konaklayan dansçı kızlar öğle saatlerinde kalkıp, spor ve kahvaltının ardından sahilde güneşleniyor ve denizin tadını çıkarıyor. Go-go kızları gece yarısı başlayıp sabaha kadar süren mesailerine hazırlık sürecinde ise yaklaşık 2 saati makyaj, kıyafet ve saçlarına ayırıyor. Tamamı üniversite mezunu go-go kızları muhasebeci, santral operatörü ve turizmci gibi meslekleri olmasına rağmen, hem Türkiye'de hem de ülkelerinde dansçılık yapıyor.

image

'10 YILDIR DANS EDİYORUM'

Ukraynalı 26 yaşındaki Diana Kulchitzkaya, "Donetsk kentinde oturuyorum. Turizm ve otelcilik üzerine üniversite bitirdim. 10 yıldır dans ediyorum. Yaklaşık 3 yıldır Kemer'e geliyorum. Kemer'de çok güzel vakit geçiriyoruz" dedi.

Ukraynalı 23 yaşındaki Katya Dragan da, santral operatörü olarak üniversiteden mezun olduğunu belirterek "Öğleye doğru uyanıyoruz. Otele geliyoruz önce spor yapıyor, ardından yemek yiyoruz. Akşam üzeri ise kulüp öncesi hazırlıklara başlıyoruz" diye konuştu.

image

'PROFESYONELCE YAPMAYA ÇALIŞIYORUZ'

Ukrayna'nın Odessa kentinden gelen 22 yaşındaki Asiiat Abdusalamova da şunları söyledi:

"Muhasebeci olarak üniversiteyi bitirdim. 5 yıldır dans ediyorum. Biz sadece dans etmiyoruz. Bu işi profesyonelce yapmaya çalışıyoruz. Her gün yaptığımız toplantılarda kıyafet, ayakkabı, makyaj seçimleri yapıyoruz. Hangi koreografi, hangi saatlerde bu işi yapacağımızı düşünüyoruz. Saat 22.00'de makyaj, saç ve kıyafet seçimi için hazırlıklarımız başlıyor. Gece organize olmuş biçimde kulübe gidiyoruz."

image

Levent YENİGÜN/KEMER

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR