Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
İREM DERİCİ VE YENİ AŞK
İREM DERİCİ VE YENİ AŞK
Rıza Esendemir’le evliliği kısa süren İrem Derici’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası kulislerde konuşulmaya başladı.
20 Mayıs 2016, 14:12

 

Rıza Esendemir’le evliliği kısa süren İrem Derici’nin yeni bir aşka yelken açtığı iddiası kulislerde konuşulmaya başladı.

Özge Uzun'un sunduğu “Hayat Başlasın” programında, İrem Derici'nin Selami Şahin'in oğlu Lider ile flört ettiği iddia edildi.

Magazin gündeminin değerlendirildiği bölümde “İrem Derici’nin menajeri Doğukan’ın doğum gününde İrem Derici ve Lider beraber çok eğlenmişler. Basının karşısına ya el ele çıkacaklar ya da yalanlayacaklar” denildi.image

İREM DERİCİ'NİN YENİ SEVGİLİSİ KİM?

Boşanması çok konuşulan İrem Derici hakkındaki aşk söylentileri için gazeteci Suna Akyıldız şunları söyledi: “İrem Derici'nin boşanması çok konuşuldu. Kariyerinde büyük çıkışta. Evliliğinde eşi Rıza'dan dolayı para sorunu olmuştu ama O, önce aşk sonra para diyenlerden.

lider
 

LİDER, RIZA'YA BENZİYOR

Duyduğum kadarıyla İrem Selami Şahin'in oğlu Lider ile birlikte. Eski eşi Rıza'ya benziyor tip olarak. Arkadaş ortamında tanışmışlar. İrem'i çok seviyorum. İrem'in menajeri Özgür'ü aradım. Ne doğruladı ne yalanladı. İki gece önce İrem’in menajeri Doğukan’ın doğum gününde evindeki partide sabaha kadar eğlenmişler. Güzel bir çift olurlar. İlişki henüz flört aşamasında ya el ele çıkacaklar ya da olmayınca yoktu öyle bir şey diyecekler.


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR