Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜ TOPMODEL BİR TÜRK İLE RESİMİNİ PAYLAŞTI
ÜNLÜ TOPMODEL BİR TÜRK İLE  RESİMİNİ PAYLAŞTI
69’uncu Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen amFAR gecesine katılan Ronaldo'nun eski sevgilisi Topmodel Irina Shayk Instagran hesabından ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile samimi pozunu paylaştı.
23 Mayıs 2016, 15:15

 

69’uncu Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen amFAR gecesine katılan Irina Shayk Instagran hesabından ünlü Türk fotoğrafçı Mert Alaş ile samimi pozunu paylaştı.

irinamert
 

Lady Gaga, Shakira, Jennifer Lopez, Madonna, Kylie Minogue, Kate Moss, Miley Cyrus, Victoria Beckham ve Gisele Bündchen, Mert Alaş'ın fotoğrafladığı isimlerin sadece bir kaçı. Dünyaca ünlü Türk fotoğrafçı dün de 69. Cannes Film Festivali kapsamında düzenlenen etkinliklere katılmak üzere gittiği Fransa'dan yeni fotoğraflar paylaştı.

 

 

Mert Alaş ile olan fotoğrafını ‘seksi kötü Türk çocuk’ notuyla paylaşan Shayk’ın fotoğrafı binlerce yorum ve beğeni aldı. Bir süredir aktör Bradley Cooper ile birlikte olan Shayk’a takipçilerinden ‘Bradley’e ne oldu?’ şeklinde sorular geldi.

Mert Alaş'tan Irina Shayk fotoğrafı

Cannes'da yapılan sinema gecesine katılan Alaş, dünyaca ünlü top modeller Irina Shayk ve Doutzen Kroes'un fotoğrafını Instagram hesabından "Bebeklerimle" notuyla paylaştı.

 


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR