Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ÜNLÜLER YENİKAPI'YA KOŞTU
ÜNLÜLER YENİKAPI'YA KOŞTU
Dün Yenikapı’da tarihi anların yaşandığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti. Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal ve Bergüzar Korel gibi bini aşkın yıldız, yan yana durdu. Ünlüler, milyonlara birlik mesajı verdi..
8 Ağustos 2016, 22:45

 

Dün Yenikapı’da tarihi anların yaşandığı Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ne ünlüler akın etti. Kenan İmirzalıoğlu, Kıvanç Tatlıtuğ, Sinem Kobal ve Bergüzar Korel gibi bini aşkın yıldız, yan yana durdu. Ünlüler, milyonlara birlik mesajı verdi..

 

Birlikte çok güzeliz FETÖ'nün hain  girişimine karşı tüm Türkiye, tek yürek oldu. Yenikapı'da tarihi anların yaşandığı 'Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ne bini aşkın ünlü isim de katılarak milyonlara 'birlik ve beraberlik' mesajı verdi. 'ya gitmek için Ortaköy, Kuruçeşme ve Bebek'ten teknelerle yola çıkan ünlü isimler  alanına büyük bir coşku içinde geldi. Sanat dünyasında birbirleriyle rekabet içinde olan ünlü isimler 'vatan' ve '' söz konusu olunca hep birlikte soluğu Yenikapı'da aldı.

SEVENLERİNE ÖRNEK OLDULAR
Kıvanç Tatlıtuğ'dan Kenan İmirzalıoğlu'na, Sinem Kobal'dan Çağatay Ulusoy'a, İbrahim Tatlıses'ten Orhan Gencebay'a kadar birçok ünlü, demokrasi için yan yana durdu. Murat Boz, Gülşen, Bengü, İrem Derici ve Sibel Can gibi isimler, miting alanında çektikleri kareleri de sosyal medyada paylaştı. Fotoğraflarını 'Birlikte çok güzeliz' etiketiyle yayınlayan sanatçılar, hayranlarına birlik ve beraberlik mesajı vererek vatanın hain darbeciler tarafından bölünemeyeceğini bir kez daha gösterdi.

EŞSİZ GELDİLER
M
itinge katılanlar arasında Kenan Doğulu ve Yılmaz Erdoğan da vardı. Yakın dostluklarıyla bilinen ikili, miting alanında ünlüler için ayrılmış özel bölümde yan yana oturdu. Gözler ise ikilinin eşlerini aradı.

Kenan Doğulu'nun eşi Beren Saat, yaklaşık 1 ay önce gittiği ABD'den dönmediği için mitingde yoktu. 'ın eşi Belçim Bilgin de tıpkı Saat gibi yurt dışındaydı. Bilgin, şimdilerde oğlu Rodin ile İsveç'te tatilde...

POPÇUSU OYUNCUSU SUNUCUSU MEYDANDA
'ne pop, sanat ve arabesk müziğin ünlü isimleri, komedyenler, oyuncular ve sunucular katılarak hep birlikte "Demokrasiye sahip çıkalım" mesajı verdi.









BUGÜNÜ ÇOCUĞUMA ANLATACAĞIM
Mitinge eşi Ozan Çolakoğlu ile katılan 4 aylık hamile Gülşen, tarihi bir güne tanıklık etmekten dolayı gurur duyduğunu ve yaşadıklarını oğluna anlatacağını söyledi.



OMUZ OMUZA VERDİLER
Halit Ergenç, Murat Yıldırım, , Hatice Şendil ve Burak Sağyaşar (soldan sağa), Yenikapı'ya Kuruçeşme'den kalkan teknelerle gitti. Teknede omuz omuza poz veren ünlü isimler, hayranlarına birlik ve beraberlik çağrısında bulundu.



Mitinge katılan Murat Boz, şöyle dedi: "Darbenin yapıldığı gün Cumhurbaşkanımız'ın yapmış olduğu çağrıyla her kesimden insan kutuplaşmayı bırakıp omuz omuza olmayı seçti. Bu saatten sonra belimizi kimse bükemez."




Demokrasi nöbetinin ilk gününden beri meydanlarda olan atv'nin başarılı sunucusu , dün de Yenikapı'daydı.











..


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR