Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
GQ TÜRKİYE ÖDÜL GECESİ YAPILDI
GQ TÜRKİYE ÖDÜL GECESİ YAPILDI
GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl beşinci kez düzenlenen “GQ Türkiye Men of the Year” ödül töreni 15 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti.
17 Şubat 2017, 22:02
 
 
GQ Türkiye, 2016’da başarıları ve stiliyle dikkat çeken erkekleri ve yılın kadınını seçti.
 
GQ tarafından dünya çapında 21 yıldır sürdürülen ve Türkiye’de CLEAR ana sponsorluğunda, bu yıl beşinci kez düzenlenen “GQ Türkiye Men of the Year” ödül töreni 15 Şubat Çarşamba akşamı Volkswagen Arena’da gerçekleşti.

GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2016” ÖDÜLLERİ MUHTEŞEM GECEDE DAĞITILDI

 
image
 
Simge Fıstıkoğlu ve Cem Yılmaz’ın sunduğu gecede, “Cesur ve Güzel” dizisindeki performansıyla hayranlarını ekran başına toplayan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, ödülünü usta oyuncu Yılmaz Erdoğan’ın elinden alırken En Sevilen TV Karakteri Ödülü’nü müzisyenliğiyle kitleleri; jüri üyesi olduğu TV programındaki performansıyla bütün Türkiye’yi etkileyen Gökhan Özoğuz’a ise geçtiğimiz yıl GQ Men Of The Year’da Yılın Adamı Ödülü’nün sahibi olan Cem Yılmaz  takdim etti. Cem Yılmaz esprileriyle geceye katılanlara eğlenceli anlar yaşattı.
 
image
 
Yılın Konuşulan Adamı Ödülü’nün sahibi Barış Arduç, ödülünü mütevazi kişiliği, usta oyunculuğu, örnek aile yaşansıtısıyla kendine hayran bırakan Mehmet Aslantuğ‘dan aldı. Geceye katılamadığı için çektiği bir videoyla törene katılanlara seslenen Yılın Uluslarası Starı Mert Alaş’ın ödülünü ise yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy  teslim aldı.
 
En Başarılı Sporcu Wesley Sneijder, ödülünü Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar’dan alırken Doğuş Yayın Grubu Spor Grup Başkanı Fuat Akdağ ise “Oyunda Kal” projesiyle büyük bir başarıya imza atan Darüşşafaka Doğuş adına İbrahim Kutluay, Yılın Sıra Dışı Başarısı Ödülü’nü teslim aldı.
 
image
 
Türkiye’nin en güzel kadınlarından biri olan başarılı oyuncu Beren Saat, Ozan Açıktan’a Yılın Yönetmeni Ödülü’nü verirken Ayhan Sicimoğlu nam-ı diğer “Hastasıyız”, Yılın Yükselen Şefi Ödülü’nü genç şef Mustafa Otar’a verdi.
 
Yılın Stil Sahibi Erkeği Kaan Bergsen, ödülünü Vogue Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Seda Domaniç’ten teslim alırken hayata karşı azimli duruşuyla herkese ilham ve cesaret veren Caner Eler, Yılın İlhan Veren Adamı Ödülü’nü fotoğrafçı Koray Birand’tan aldı.
 
GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner, Yılın Sanat Ödülü’nü Türkiye’nin en değerli ressamlarından Taner Ceylan’a takdim ederken “Anne” dizisindeki rolüyle milyonları ekran başına kitleyen oyuncu Cansu Dere, Yılın Kadını Ödülü’nü Doğuş Yayın Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Erman Yerdelen’den teslim aldı.
 
image
 
GQ Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Zeynep Üner’in ev sahipliği yaptığı ödül törenine iş, sanat, moda ve eğlence dünyasından birçok seçkin davetli katıldı.
GQ.COM.TR’den ve GQ Türkiye YOUTUBE kanalından canlı yayınlanan gecede, ünlü sunucu Tanem Sivar da özel Kırmızı Halı röportajları gerçekleştirdi.
 
CLEAR ana sponsorluğunda gerçekleşen GQ Türkiye Men Of The Year gecesinde davetlilerin ulaşımı Volkswagen tarafından sağlandı. 
 
Ödül töreninin ardından Athena, davetlilere canlı performans eşliğinde mini bir konser verirken After Party’de ise Can Hatipoğlu ve Erkan Yavaş, şarkılarıyla davetlileri eğlendirdi.
 
image
 
GQ TÜRKİYE “MEN OF THE YEAR 2016” CLEAR ANA SPONSORLUĞUNDA ÖDÜL ALAN VE ÖDÜL VEREN İSİMLER:
 
EN İYİ AKTÖR: KIVANÇ TATLITUĞ – YILMAZ ERDOĞAN
 
EN BAŞARILI SPORCU: WESLEY SNEIJDER – ACLAN ACAR
 
YILIN ULUSLARARASI STARI: MERT ALAŞ – ÇAĞATAY ULUSOY
 
EN SEVİLEN TV KARAKTERİ: GÖKHAN ÖZOĞUZ – CEM YILMAZ
 
YILIN KONUŞULAN ADAMI: BARIŞ ARDUÇ – MEHMET ASLANTUĞ
 
YILIN STİL SAHİBİ ERKEĞİ: KAAN BERGSEN – SEDA DOMANİÇ
 
YILIN YÖNETMENİ: OZAN AÇIKTAN – BEREN SAAT
 
YILIN SIRA DIŞI BAŞARISI: OYUNDA KAL PROJESİ, DARÜŞŞAFAKA DOĞUŞ / İBRAHİM KUTLUAY – FUAT AKDAĞ
 
YILIN İLHAM VEREN ADAMI: CANER ELER – KORAY BİRAND
 
YILIN YÜKSELEN ŞEFİ: MUSTAFA OTAR – AYHAN SİCİMOĞLU
 
YILIN SANAT ÖDÜLÜ: TANER CEYLAN – ZEYNEP ÜNER
 
YILIN KADINI: CANSU DERE – ERMAN YERDELEN

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR