Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
SERDAR ORTAÇ SAHNEDE FENALAŞTI
SERDAR ORTAÇ SAHNEDE FENALAŞTI
Bulgaristan'daki konserinde bomba ihbarı ile şoke olan ancak buna karşın yine sahne alan Serdar Ortaç, konserin sonunda fenalaştı. MS hastası olan Serdar Ortaç apar topar hastaneye kaldırıldı.
26 Mart 2017, 20:38
 
Bulgaristan'ın Svilengrad şehrinde bulunan özel bir eğlence merkezinde verdiği konseri bomba ihbarı nedeniyle boşaltılan ünlü sanatçı Serdar Ortaç'ın fenalaştığı görüntüler ortaya çıktı.
 
Bulgaristan'ın Türkiye'ye 30 kilometre uzaklıkta bulunan ve onlarca Casino olan Svilengrand şehrinde, bomba ihbarı nedeniyle kırmızı alarm verildi.
 
Özel bir kumarhane içerisinde bulunan yüzlerce insan tahliye edilirken, bölgeye sevk edilen bomba imha uzmanı ekipleri ve Bulgar polisler çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Bir süre salonun dışında bekletilen yüzlerce kişi, yoğun güvenlik önlemleri ile salon içerisine alındı.
MS YÜZÜNDEN FENALAŞTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR
Yaşanan tüm bu gerginliklere rağmen sahneye çıkan Serdar Ortaç, konsere gelenleri eğlendirdi. Son şarkısını söylediği sırada fenalaşan Serdar Ortaç baygınlık geçirdi.
 
image
 
Bu sırada koruma ve görevlilerin yardımıyla sahneden indirilen Serdar Ortaç, konser alanından çıkartılarak hastaneye kaldırıldı. Serdar Ortaç’ın MS hastalığından dolayı fenalaştığı tahmin ediliyor.
 
Serdar Ortaç'ın sahneden çıkarılışı ise mekanda bulunan bir kişi tarafından telefonla görüntülendi. Bir süre sonra mekandaki korumalar görüntü alınmasını engelledi.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR