Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
CEM YILMAZ'IN YENİ AŞKI EVİNDEN ÇIKMIYOR
CEM YILMAZ'IN YENİ AŞKI EVİNDEN ÇIKMIYOR
Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın evinden paylaşım yapan Aslin Andonyan'ın kim olduğu ve aralarında nasıl bir ilişki olduğu magazin basınının gündeminde. Kim olduğu bilinmeyen pek bilinmeyen genç kadının Yılmaz'ın yeni sevgilisi olduğuiddia ediliyor.
7 Nisan 2017, 11:05
 
 
Cem Yılmaz, özel hayatıyla ilgili konularla gündemden düşmüyor.
 
Eski eşi Ahu Yağtu ile oğlu Kemal'den dolayı sık sık bir araya gelen ünlü komedyen, Ebru Şallı ve uzatmalı aşkı Özge Sabuncu'yla da bağını hiç koparmıyor. Cem Yılmaz, son olarak eski sevgilisi işletmeci Lal Dedoğlu ve eski eşi Ahu Yağtu ve oğlu Kemal'le aynı masada görüntülenmiş, bu görüntüyle yine herkesi şaşırtmayı başarmıştı.
 
image
 
Zaman zaman yeni isimlerle de gündeme gelen Cem yılmaz, bir tv programının haberine göre şimdi de bambaşka bir isimle anılıyor. Adının Aslin Andonyan olduğu öğrenilen genç kadın, 2 farklı tarihte Cem Yılmaz'ın Levent'teki evinden “Beşiktaş Levent” yer bildirimiyle sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatlerden kaçmadı.
 
Genç kadının, evi müze gibi olan Cem Yılmaz'ın, bir sanat etkinliğinden fotoğrafını da sayfasından paylaştı. Cem Yılmaz'ın fotoğraflarına da beğeni yaptığı genç kızla sevgili olup olmadığı merak konusu oldu

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR