Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
MURAT BOZ İÇİN KABUS GECE
MURAT BOZ İÇİN KABUS GECE
Yakışıklı Pop yıldızı Murat Boz önceki gece Eser Yenenler ile eğlence turuna çıktı ve o gece Murat Boz için adeta kabus oldu,Aslı Enver ile 1.5 yıldır aşk yaşayan ve büyük aşkının bitmesine neden olabilecek bir yakalanma ile bitti
6 Mayıs 2017, 11:03
 
Aslı Enver ile 1.5 yıldır aşk yaşayan Murat Boz önceki gece Eser Yenenler ile eğlenceye çıktı,gece Murat Boz için adeta kabus oldu ve büyük aşkının bitmesine neden olabilecek bir yakalanma ile bitti.
 
Murat Boz ve Eser Yenenler'in hızlı gecesi 'İşte Benim Stilim' ve Survivor'dan tanınan Bahar-Nihal Candan kardeşler ve arkadaşları  Özge Bitmez ile sona erdi.
 
image
 
Murat Boz, dün akşam saatlerinde yakın arkadaşı ünlü komedyen-sunucu Eser Yenenler ile buluştu,Emirgan’da bir mekanda eğlenen ikilinin arkadaş grubu içerisinde Murat Boz’un bir süredir beraber olduğu Aslı Enver yoktu. 
 
Arkadaş grubuna daha sonra TV8 de yayınlanan '' İşte Benim Stilim '' ve '' Survivor '' yarışmalerından tanınan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler katıldı,Candan kardeşlerin yanında arkadaşları Özge Bitmez de vardı. 
 
Eser Yenenler ve Murat Boz’un eğlencesine daha sonra dahil olan Nihal Candan, Bahar Candan ve  Özge Bitmez, eğlendikleri mekandan gece yarısı ayrı ayrı çıktılar. 
 
Mekan çıkışı Erdal isimli şoförünü yanına alıp cipinin direksiyonuna geçen Boz, kızları kastederek Yenenler’e, “Gönder gelsin kardeşim” diye seslendi.
 
Gecelerin acar magazin muhabirleri kaçamak  kokusunu aldı
 
Kızlar eğlenceye, Eser'in Levazım’daki lüks bir sitede bulunan ,bir bölümünü disco haline getirdiği villasında gece  partiyle devam ettiler. Evdeki parti sabahın ilk ışıklarına kadar sürerken Murat Boz'un söylediği şarkıların sesinin sitedeki komşulara kadar ulaştığı iddia edildi.
 
image
 
Sabaha karşı 05.00 gibi evden ilk çıkan  Özge Bitmez oldu.
 
Sosyal medyadaki cesur kareleri ile tanınan Özge Bitmez , yüzünü gizleyerek siteye çağrılan taksiye binerken ,site önünde konuşlanan kameralara yüzünü göstermemeye dikkat ederken ,site güvenlik görevlileri magazin habercilerini çekim yapmamaları konusunda uyardı.
 
image
 
Bir süre sonra evden çıkan Bahar - Nihal Candan kardeşler, “Ayyy bunlar hâlâ buradalarmış " dedikleri duyuldu 
 
Nihal-Bahar Candan kardeşler 05.40'da villadan çıktı. objektifleri fark edince bağırıp çağırmaya başladılar ve yüzlerini saklamaya çalıştılar fakat flaşlar patlamıştı.
Araçları ile siteden uzaklaşan Candan kardeşler ünlerine ün katacak bir gece yaşadıklarının farkındamıydı bilinmez fakat olayın yankısı basın mensuplarının heycanından ,çok büyük olacağı belliydi..
 
image
 
ESER YENENLER OLAYI KAPATMAYA ÇALIŞTI
 
Eser Yenenler'in site güvenlik görevlilerine "Eğer bu olay, gazetelere yansırsa, 'Evime Murat Boz değil, şoförü Erdal'ın bir şey almak için geldiğini söyleriz" dediği idda edildi.
 
Yaşanan aksiyon dolu gecenin ardından basının siteden ayrılmaması nedeniyle görüntü vermemek için Murat Boz, Eser Yenenler’in evinde kaldı.Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz'un çıkan bu haberlerine ne diyeceği merak konusu 
 
MURAT BOZ SOSYAL MEDYA'DAN İNKAR ETTİ
 
image
 
imageLAKABI SON LOLİTA
Bahar Candan'ın sosyal medyada seksi fotoğrafları ortaya çıkınca son Lolita yakıştırması yapılmışdı
 
image
 
Gecenin en sade ismi Özge Bitmez, sosyal medyada yer alan birbirinden iddialı fotoğrafları ile dikkat çekiyor. 
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR