Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EUROVİZYON'DA KİLOT SKANDALI
EUROVİZYON'DA KİLOT SKANDALI
Eurovizyon Şarkı Yarışması'nın finalinde, sahnede iç çamaşırını indiren Ukraynalı Vitaliy Sedyuk, bu hareketini şarkıcı Jamala'nın tanınırlığını artırmak ve şarkı yarışmasındaki güvenlik açığına dikkat çekmek için yaptığını iddia etti.
15 Mayıs 2017, 18:33

 

Eurovizyon Şarkı Yarışması'nın finalinde, sahnede iç çamaşırını indiren Ukraynalı Vitaliy Sedyuk, bu hareketini şarkıcı Jamala'nın tanınırlığını artırmak ve şarkı yarışmasındaki güvenlik açığına dikkat çekmek için yaptığını iddia etti.

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de önceki gece düzenlenen Eurovizyon Şarkı Yarışması’nın finalinde, geçen yılın Eurovision şampiyonu olan Kırım Tatarı kökenli Ukraynalı sanatçı Jamala’nın şarkı söylemesi sırasında karşısına geçerek külotunu çıkartan Ukraynalı Vitaliy Sedyuk, bu eylemini Jamala’nın iyiliği için yaptığını savundu.
 
image
 
Daha önce birçok defa ünlüleri rahatsız eden Sedyuk, Ukrayna’nın Vesti gazetesine yaptığı açıklamada, kendisinin bu eylemiyle Jamala’nın şarkılarının reytingini ve satış oranını arttırmayı amaçladığını söyledi. Jamala’yı ve onun şarkılarını sevdiğini söyleyen Serdyuk, bu olay sayesinde Jamala’nın daha fazla kişinin aklında kalacağını ifade etti.
 
Ukraynalı fanatik, sahnede böyle bir eylemi gerçekleştirmesinin diğer nedeninin ise güvenlik zaafını ortaya koymak olduğunu iddia ederek, “Ya benim yerimde, elinde sahneye bıçakla çıkan biri olsaydı o zaman ne olurdu? Ben, bu zaafı göstermiş oldum” dedi.
 
Sedyuk, 2011 yılında Prens William ile Kate Middleton´ın düğünü sırasında canlı yayında olan BBC muhabirine yanaşarak, Kate Middeleton´u evlenmekten vazgeçirmeye çalıştığını söylemişti.image
 
Madonna’ya bir basın toplantısında en nefret ettiği çiçek olan ortanca çiçekleri hediye eden Sedyuk, Milano Moda Haftası´nda süper model Gigi Hadid´in beline sarılarak ünlü mankeni havaya kaldırmıştı.
 
Bugüne kadar birçok kez ünlülerle birlikte kırmızı halıya çıkarak çeşitli tacizlerde bulunan Sedyuk, kadın ünlülerin eteğinin altına girmeye bile yeltenmiş, aktör Will Smith’i öpmeye çalışmıştı. Smith bu girişimi sırasında Sedyuk’a tokat atarak bertaraf etmeyi başarmıştı.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR