Güzel ülkemiz için yazıyoruz - CECELİ'NİN AYRILIK NEDENİ '' YASAK AŞK '' Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/30610/cecelinin-ayrilik-nedeni--yasak-ask-

 

CECELİ'NİN AYRILIK NEDENİ '' YASAK AŞK ''
CECELİ'NİN AYRILIK NEDENİ '' YASAK AŞK ''
Mustafa Ceceli Selin İmer aşkının evliyken başladığı ve uzun süredir devam eden bu ilişkinin ailenin dağılma sebebi olduğu ortaya çıktı.
5 Haziran 2017, 21:43
 
Hacı Mustafa Ceceli dokuz yıllık eşi, oğlu Arın'ın annesi Sinem Ceceli'den ani boşandığı haberi magazinde baş gündem oldu.. Boşandım haberinden 5 gün sonra eşinin sızdırdığı resimler Mustafa Ceceli  Selin İmer aşkının evliyken başladığı ve uzun süredir bu ilişkinin devam ettiği ortaya çıktı.
 
image
 
9 yıllık evlilik sırasında cep telefonunda yasak aşkın resimleri  çıktı
 
Geçtiğimiz Ocak ayında boşanmayı kafasına koyan Ceceli dava açmış ve bu süreçte Selin İmer ile aşk yaşamaya devam etmiş.
 
Ayrılık sebebini ortaya çıkarma konusunda kararlı olan Sinem Ceceli eşinin cep telefonunda yasak aşkın resimlerini yakaladı ve o an ilişkisini itiraf eden Hacı Mustafa Ceceli eşi Sinem'in hemen boşanacağım demesine yüklü mal varlığı ve nakit para verip bu karara itiraz etmedi.
 
Selin İmer tanınmış Türk playboylarla yaşadığı aşklarla tanınıyor.
 
Eşini boşayıp popüler playboy sevgilileri ,ilişkileri dillere destan olan , aylarca magazin basınının gündeminde kalan Selin İmer ile evlenme kararı alan '' aile sanatçısı''  Hacı Mustafa Ceceli'ye tepkiler çığ gibi büyüdü.
 
                image
 
Şarkıcı Mustafa Ceceli 9 yıllık eşi, oğlunun annesi Sinem Hanım'dan 5 gün önce boşandığını açıklamıştı fakat evliliği esnasında ilişkisi varmış.
 
Özellikle Ramazan ayında ortaya çıkan ve maneviyata değer veren bir kişilik olarak kendini muhafazakar kesime sevdiren Ceceli'nin bu ilişkisi '' Masken düştü Mustafa Ceceli '' dedirtti.
 
KRİPTO ŞEYH İLE YAKINLIĞI DİKKAT ÇEKİYOR
 
Ceceli ,gazeteci Soner Yalçın'ın '' kripto şeyh'' olarak adlandırdığı ABD'de yaşayan  Ahmet Hulusi’nin sohbet toplantısına katılmak için apar topar Amerika'ya gitti.Hulusi'nin '' Burç Tarikatı '' kurucusu  olduğu iddia ediliyor.
 
            image
 
Mustafa Ceceli ABD'de yaşayan ve İslam üzerine yaptığı tartışmalı çalışmalarıyla bilinen eski gazeeteci Ahmed Hulusi'yle birlikte çektirdiği fotoğrafı İnstagram hesabından paylaştı.
İslam, Kur'an, Sufizm, tasavvuf, bilim ve astroloji gibi konularda eserleri olan Ahmed Hulusi’nin ilk olarak ‘Yaşamın Gerçeği’ adlı kitabını okuyarak etkilendiğini belirten Mustafa Ceceli, farklı hayat tarzıyla diğer sanatçılardan ayrılan ve örnek gösterilen bir isim olmuştu.
 
Eski haberlerini ve bikinili resimlerini ortadan kaldırmaya uğraşıyor...
 
Geçmişte aralarında ünlü iş adamlarının da bulunduğu bazı medyatik isimlerle anılan ve internette hakkında çok sayıda aşk haberi bulunan sosyetik güzel, evlilik öncesi bunları sildirmek için mücadeleye koyuldu.
 
image
 
Selin İmer, Hulusi'nin müriti imalı ,sosyal medya sayfasını artık saklamıyor.
 
Mustafa Ceceli ABD'den açıklama yaptı.
"Öncelikle bilinmesini isterim ki bu bizim hayatımız ve atacağımız adımlarla alakalı kimseden izin almaya gerek olduğunu düşünmüyoruz. Defalarca dile getirmeme rağmen hala anlamak istemeyenlere bir kez daha hatırlatayım; Ahmed Hulusi bir şeyh değildir, cemaati yoktur, kimsenin hayatına karışmaz. Dolayısıyla 'birlikte yanına gitmişler' benzeri, iftiralara şaşırıyoruz. Şu anda ben Amerika'dayım Selin ise İstanbul'da. Daha fazlası çok fazlası var ama oğlumun gelecekteki psikolojisi önceliğim olduğu için susacağım ve devamını yasal yollardan çözeceğim..
 
image
 
Şiddetli geçimsizlikle başlayan bu sürecin böylesine şiddetli bir karalamayla son bulmasına gönlüm razı değil..
Bu açıklamayı daha acı seyler yaşanmamasını ümit ederek yapıyorum...
Sağduyunun ve vicdanların seslenişinin galip geleceğine inancım tam...''Aldığımız ortak kararı sizlerle de paylaşmak isteriz. Dönünce evleneceğiz."
 
Mustafa Ceceli’nin anne-babası oğullarının boşandığını, Selin İmer ile aşk yaşadığını ve evlilik kararını sosyal medyada alevlenen kınamalardan öğrendiler.
 
"HACI DEDİM HACIMIZ DEDİM BU YAPTIKLARIN OLDU MU?"
 
Hacı Mustafa Ceceli, eşini boşayıp sevgilisi Selin İmer ile evlilik kararı almasının ardından ünlü şarkıcının hayranları çok kızdı. Bir hayranının yazdığı mesaj ise hayal kırıklığının resmi gibiydi.
 
 Mustafa Ceceli'nin eşini aldatmasını öğrenen hayranları adeta şok yaşadı.
 
Bir hayranı "Hacı dedim, hacımız dedim. O bizim ideolümüz dedim. Ne oldu? Bu yaptıkların oldu mu?" diye isyan etti.
 
İşte Mustafa Ceceli'nin hayranının yazdıkları:
 
                                                   image
Şeffaf Gazete.com