Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
BODRUM CATAMARAN'DAN BOL YILDIZLI GÜNLER
BODRUM  CATAMARAN'DAN BOL YILDIZLI GÜNLER
Bodrum’ın fenomen adresi Club Catamaran, Gülsen, Pamela, Aydın Kurtuoğlu, Aynur Aydın, Berna Öztürk, Ece Seçkin, Sinan Akçıl ve Emre Kaya gibi yıldız isimleri Bodrumlularla buluşturmaya hazırlanıyor.
6 Haziran 2017, 15:56

 

CATAMARAN’A YILDIZ YAĞACAK

 

14 Haziran’da muhteşem bir açılışla açılacak olan Bodrum’daki Club Catamaran, yaz sezonuna damgasını vuracak. Buray’la kapılarını açacak olan Bodrum’ın fenomen adresi Club Catamaran, Gülsen, Pamela, Aydın Kurtuoğlu, Aynur Aydın, Berna Öztürk, Ece Seçkin, Sinan Akçıl ve Emre Kaya gibi yıldız isimleri Bodrumlularla buluşturmaya hazırlanıyor.

               image

 

Sezon için tüm hazırlıkları tamamlanmak üzere olan Club Catamaran için işletmecisi Dilek Birgen ise titizlikle çalışmaları inceliyor.“Planlı ve organize çalışmak, disiplin ve dürüstlük başarılı olmanın sırları... 15 senedir çalışan ana kadro hemen hemen aynı. Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutuyoruz. Gelen misafirlerimize, turist dahi olsa gelip geçici müşteri gözüyle bakmıyoruz. Misafirlerimiz güvenle eğleniyorlar. Hedefimiz ise sadece turizme hizmet vermek. Bu anlamda Bodrum'a ve Türkiye'ye güzel bir hizmet verdiğimizi düşünüyoruz. Yıllardır hem Avrupa hem de dünyada oldukça bilinen bir işletmeyiz. Denizin ortasında bulunan, gerçekten ışıl ışıl bir gece kulübüyüz. Bodrum'un simgesi olduk diyebiliriz. Turistik mekanlarda fiyatlar abartıldığı için ister istemez kişinin keyfi kaçabiliyor. Ama biz bu konuda misafirlerimizi asla zor durumda bırakmıyoruz. Bu da müşterimizin devamlılığını sağlıyor.. ”diye konuştu...

Birgen, daha iyi hizmet verebilmek için son dönemde Bodrum’da kalarak çalışmaları yakından inceliyor 

 

Şeffaf Gazete.com


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR