Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ADRIANA LIMA DOSTLARINI ANTALYADA AĞIRLADI
ADRIANA LIMA DOSTLARINI ANTALYADA AĞIRLADI
Club Privé By Rixos Belek’in en özel villası Paris Residence’ta konaklayan Adriana Lima, defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdi
21 Haziran 2017, 12:38
 
Konuklarına tüm konfor ve lüks detayların düşünüldüğü, üstün hizmet kalitesiyle ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunan Club Privé by Rixos Belek, The Land of Legends ev sahipliğinde düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da podyuma çıkan ünlü top modeller Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’u ve ünlü Rus şarkıcı Nikolay Baskov’u ağırladı.
 
Club Privé By Rixos Belek’in en özel villası Paris Residence’ta konaklayan Adriana Lima, defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdi.
 
image
 
Club Privé by Rixos Belek, Victoria’s Secret’ın ünlü Brezilyalı modelleri Adriana Lima, Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’ı ağırladı.
 
Türkiye’nin en büyük yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi The Land of Legends’ta, muhteşem defileyle nefesleri kesen melekler, defile öncesi tüm hazırlıklarını Club Privé By Rixos Belek’te gerçekleştirdiler. Modeller defile sonrası da yorgunluklarını yine Club Privé By Rixos Belek’te attılar.
 
Defileye Club Privé by Rixos’un hamamında hazırlandılar!
 
Adriana Lima’nın tavsiyesiyle Türk hamamını deneyimleyen ünlü top modeller, Club Prive by Rixos Belek’in Türk hamamını kullandıktan sonra 90 dakikalık masaj hizmeti ile defileye hazırlandılar. Masaj servisinden oldukça memnun kalan modeller defile sonrası da yorgunluklarını atmak için yine masajı tercih ettiler.
 
Club Privé by Rixos Belek’in deniz manzaralı fitness salonunda spor da yapan modeller, tüm deneyimlerini Instagram hikayelerinde de “Cennetteyiz” diyerek paylaştılar.
 
image
 
Defile Sonrası Lima’dan Dostlarına Özel Ziyafet!
 
Club Privé By Rixos Belek’in 615m2’ye sahip en özel villası Paris Residence’ta konaklayan Adriana Lima, defile sonrası Isabeli Fontana, Izabel Goulart ve Ana Beatriz Barros’a villasında özel olarak hazırladığı menüyle yemek daveti verdi. Adriana Lima’nın menüsünü salata ve ızgara çeşitleri oluşturdu. Menüsünde ızgara levrek, somon, ızgara köfte ve jumbo karidesi tercih eden Lima, kendileriyle özel olarak ilgilenen Şef Sedat Tekdaş’a özellikle uzak doğu usulü salatayı çok beğendiğini ve yediği en iyi tai usulü salata olduğunu iletti.
 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR