Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
EVLİLİK YAKLAŞTI
EVLİLİK YAKLAŞTI
Acun Ilıcalı ile eylül ayında evlenmeye hazırlanan Şeyma Subaşı düğüne üç ay kala gelinlik modellerini denemeye başladı.
28 Haziran 2017, 15:36
 
 
Acun Ilıcalı’yla yakında evlenecek olan moda tasarımcısı Şeyma Subaşı, kendisi hakkında negatif yorumları doğal karşıladığını söyleyerek, “Düşünsene sürekli bir kız ortada. Hakkında hep bir şey yazılıyor. Ben de önyargılı olurdum” dedi.
 
Acun Ilıcalı’yla sekiz yıllık birlikteliğini yakında evlilikle taçlandıracak olan Şeyma Subaşı, “Muhteşem bir şey yaşadık, büyük aşktı, kitaplara yazılır demiyorum. Ha aşk olarak tabii ki öyle ama çok şeye katlandım. Acun da öyle” şeklinde konuştu.
 
Hürriyet’ten Onur Baştürk’e verdiği röportajda Subaşı, ilişkisiyle ilgili şu yorumu yaptı:
 
“Bizi şimdi görenler, ‘Siz olmuşsunuz’ diyorlar. Arkadaşız çok. Aynı mimikle, bakışmayla anlaşıyoruz. Başka bir şeydeyiz artık. Mıç mıç olduğumuz da oluyor ama öyle görüntü pek vermeyiz. En fazla yan yana oturur, el ele tutuşuruz. Diğer türlü bence iyi gözükmüyor. Ya da Acun’la büyüdüğüm için onun şeyi bana da geçmiş olabilir. Biz zaten kendimize elma diyoruz. Kes yarıya, birleşiyoruz. ‘Ruh ikizim’ der bana Acun zaten.”
 
Yaşadığı ilişkiyle değişmediğini söyleyen 26 yaşındaki Subaşı, “Eskiden de güçlüydüm ama şimdi daha güçlü hissediyorum. Materyal anlamda söylemiyorum. Öyle ya da böyle çok mutlu olabildiğimi fark ettim. Orta boyutlu bir ailenin kızıyken de şu anda da... Bunun beni, mutluluğumu değiştirmediğini gördüm. Aynı kızım, her şeye salak salak gülen...” şeklinde konuştu.
 
image
 
“Acun kadar olmasa da popülaritesi olan biri haline geldim” diyen ve Instagram’da 1,5 milyon takipçisi olan Subaşı, hakkında negatif düşüncelerin olmasını doğal karşılayarak şunları söyledi:
 
“Herkes beni nasıl sevebilir ki? Öylesi zaten samimi olmazdı. Ama o kadınlardan birini yakaladık. Ulus’tan çıktı bir tanesi. Zengin bir kadın, eşiyle yaşıyormuş. Çat diye girildi evine. Tam bana iPad’inden küfrederken yakalandı kadın! iPad’i kırmaya çalışmış. Polis demiş ki, ‘Delili yok ederseniz hapse girersiniz’. O kadar çirkin kalpliler ki, bu insanlar beni sevmesin zaten! Onların enerjisine ihtiyacım yok. ‘Aman Şeyma’ de geç, devam et hayatına. Bırak yani.”
 
“İnsanlar bana karşı önyargılı olmak konusunda haklı” diyen Subaşı, bunun sebebini şöyle açıkladı:
 
“Düşünsene sürekli bir kız ortada. Hakkında hep bir şey yazılıyor. Ben de önyargılı olurdum. Ama ilk başta. Tanıyıncaya kadar. Yunan bir psikolog vardı Survivor’da. Dominik’teyken kıskançlık üzerine bana şunu demişti: ‘Seni kıskananlar da şimdi yazı yaşasaydı, en azından kıskançlığın belli bir boyutu olacaktı. Sen onlarda olmayan bir şeyi ortaya koyunca sana fesatlıkla geri dönüyorlar.’ E haklı, ben de paylaşıyor, durmuyorum. Önyargıya ‘okeyim’ yani. Hepimiz ilk başta yapıyoruz. Ama bir tim var. Onların kötülüğü kalıcı! Gerçi bazen kötü yorum okuyunca da mutlu oluyorum, neden öyle sence?”

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR