Güzel ülkemiz için yazıyoruz - EVLİLİĞİ BİTİRECEK ALDATMA Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/30769/evliligi-bitirecek-aldatma

 

EVLİLİĞİ BİTİRECEK ALDATMA
EVLİLİĞİ BİTİRECEK ALDATMA
Hande Bermek’le 14 yıldır evli olan 1 çocuk babası ünlü sunucu Murat Başoğlu, Yalıkavak açıklarındaki bir koyda kız arkadaşıyla öpüşürken objektiflere yakalandı
1 Ağustos 2017, 12:27
 
Eski manken,Sunucu Murat Başoğlu’nun, iş adamı Ayhan Bermek’in kızı 14 yıllık eşi Hande Bermek Bodrum koylarında demirlediği bir teknede evli bir kişiye uygun olmayan bir durumda görüntülenmesi Bermek ailesinde af edilecek gibi görülmüyor.
 
Murat Başoğlu, yanındaki genç kadınla etraftaki teknelere aldırış etmeden uzun uzun öpüştü.  Cesur ikili, güvertede yaşadıkları ateşli dakikaların ardından ünlü sunucunun kullandığı sürat teknesiyle hızla gözden kayboldu.
 
Başoğlu'nun eşi Hande hanımı aldattığı görüntüler geçen gün ortaya çıkmıştı.
 
Bu görüntüler sonrası Hande Bermek’e ailesinden uyarı gittiği iddia edildi.
Murat Başoğlu’nun bir kadınla Bodrum'da öpüşürken çekilmiş fotoğrafları magazin gündemine damgasını vurdu. 
 
image
 
Murat Başoğlu bu olaydan evliliğinin evliliğinin etkilenmediğini söyledi.
 
Ayrıca teknede öpüştüğü gizemli kadının fitness hocası olduğu ve Murat Başoğlu’na ait Etiler’deki bulunan spor salonunda çalıştığı ortaya çıktı.
     image
 
Ailesi ve yakınlarının Hande Bermek’e “Bu rezillikten bir an önce boşanıp kurtul’ dediği öğrenildi.
 
Bunun yanı sıra olayın kahramanı Murat Başoğlu açıklamasıyla şoke etti. Başoğlu, başka bir kadınla dudak dudağa çekilen fotoğrafların evliliğini etkilemediğini, yakın bir tarihte eşiyle tatile çıkacağını belirtti.
 
14 yıldır Hande Bermek’le evli olan bir çocuk babası sunucu, söz konusu görüntülerin evliliğini etkilemediğini ileri sürdü: "İşimize gücümüze bakıyoruz. Bir şey yok. Ayın 12’sinde Çeşme’ye, Kenan Doğulu’nun konserini izlemeye gideceğiz. Hayatımıza devam ediyoruz." dedi.
 
Şeffaf Gazete.com