Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ALDATILDIĞIMI GAZETEDEN OKUDUM
ALDATILDIĞIMI GAZETEDEN OKUDUM
Seçkin Piriler, Kaan Tangöze’nin kendisini aldattığını hiçbir zaman hissetmediğini şu sözlerle ifade etti: “Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi.
12 Ağustos 2017, 12:55
 
Duman Grubu solisti Kaan Tangöze, tarafından ihanete uğrayan ve boşanan Seçkin Piriler, verdiği röportajda sarf ettiği cümlelerle şoke etti. Piriler, "Kaan boşanmayı hiç istemedi. Eski zamanda yaşasaydık malum şahıs kumam olacaktı" diyerek şaşkınlık yarattı
 
Evli ve çocuklu rock’çı Kaan Tangöze’nin ihaneti geçtiğimiz yıla damgasını vuran magazin olaylarından biriydi. Tangöze, Kıvılcım Ural ile yaşadığı yasak aşka sahip çıkıp eşi Seçkin Piriler’den boşanmıştı. Ancak Piriler, ayrılığın ardından neredeyse bir yıl geçmesine rağmen çocuklarının babası hakkında şok sözler söylemekten geri kalmadı. Ancak şimdiye kadar tüm kesimlerce haklı bulunan eski manken, son söyledikleriyle başta kadınlar olmak üzere geniş bir kesimin tepkisini çekeceğe benziyor.
 
image
 
“KUMAM OLACAKTI”
Posta’ya konuşan Piriler, Kaan Tangöze’nin kendisini aldattığını hiçbir zaman hissetmediğini şu sözlerle ifade etti: “Son ana kadar yatakta her şey çok iyiydi. Hatta beni aldattığını gazeteden öğrenmeden üç gün önce Bodrum'da oteldeydik, her şey harikaydı. El ele, göz göze, diz dizeydik. Kaan gelince çocuklardan önce beni öperdi. Üçüncü çocuğu istiyordu. “İki erkeğin yanına bir kız yakışır” diyordu. Bizi tanıyan herkes biliyor bunları. Her şeyimiz yerli yerindeydi, ayrıca Kaan benden boşanmayı hiç istemedi, eski zamanlarda yaşasaydık eğer malum şahıs kumam olacaktı’ ifadelerinde bulundu.

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR