Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
VATAN ŞAŞMAZ EBEDİYETE UĞURLANDI
VATAN ŞAŞMAZ EBEDİYETE UĞURLANDI
İstanbul Conrad otelde Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları Güzeltepe Birlik Camii'nde düzenlenen törende Şaşmaz'a son görev için onu  yanlız bırakmadı.
29 Ağustos 2017, 13:45

 

İstanbul Conrad otelde Filiz Aker tarafından öldürülen Vatan Şaşmaz son yolculuğuna uğurlandı. Sanatçı dostları Güzeltepe Birlik Camii'nde düzenlenen törende Şaşmaz'a son görev için onu  yanlız bırakmadı.

Vatan Şaşmaz için Çengelköy Güzeltepe Birlik Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.
 
Oldukça bitkin olan eşi Yasemin Şaşmaz'ın kayınvalidesi Safiye Şaşmaz ile el ele tutuşarak törende çok üzgün olarak  beklediği görüldü.
 
Cenaze töreni boyunca metanetini koruyan ve soğukkanlı bir görüntü çizen Yasemin Adalı, Vatan Şaşmaz'ın tabutu cami avlusunu terk ederken gözyaşlarına boğuldu. 
.Cenaze töreninde ilk başlarda muhabirlere görüntü vermek istemeyen ve ailesinin ördüğü etten duvarın arkasında duran Yasemin Adalı daha sonra bu kararından vazgeçti ve muhabirlerin görüntü almasına izin verdi.
 
image
 
Vatan Şaşmaz'ın sanatçı arkadaşları cenazeye akın etti. Çocuklar Duymasın dizisinde birlikte rol aldığı Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ da o isimler arasındaydı. Haberi, Çocuklar Duymasını izlerken aldığını  söyleyen Tamer Karadağlı, "Çok üzgünüz, şoktayız" dedi. Herkesin aynı hisleri yaşadığını söyleyen Pınar Altuğ da, " Zor bir gün hepimiz için" diye konuştu.
 
"SABAHA KADAR UYUYAMADIM"
 
Şaşmaz'ın yakın arkadaşları arasında yer alan Sinan Özen ise "Böyle zamanlarda insan ne söyleyeceğini bilemiyor. Hala şoktayım. O görüntüleri gördükten sonra, sabaha kadar uyuyamadım" dedi.  
 
"SÜREKLİ İYİLİK DÜŞÜNEN BİR İNSANDI"
 
Vatan Şaşmaz'ın mankenlik döneminden hocası olan Murat Parasayar da şokta olduğunu söyleyen isimler arasındaydı. Parasayar, " Bizi çok şaşırttı. İnanılır gibi değil.Çok büyük şoktayım"dedi. Şaşmaz'ın en yakın arkadaşlarından biri olduğunu söyleyen Ömer Gedik de, "Bizim bütün sunumlarımızda gönüllü olarak yer alan. Para talep etmeyen, sahnede devleşen bir isimdi. Bu şekilde bir ölümü hak etmediğini düşünüyorum. Sürekli iyilik konuşan bir insandı" şeklinde konuştu. 
 
        image
 
                                    TUBA ÖZAYLA KONUŞMASI
 
Çok sarsıldığını söyleyen Tuba Özay da Vatan Şaşmaz'la kısa bir süre önce görüştüklerini söyleyip,"Gelecekten konuştuk. Baba olmayı çok istediğini söylemişti. '43 yaşındayım, 60'ıma geldiğimde çocuğum ergen olacak'dedi. 'O yüzden sen de elini çabuk tut' demişti" diye konuştu.
 
SON SAHNEYİ BİRLİKTE OYNAMIŞLARDI
 
Vatan Şaşmaz'ın oynadığı dizideki rol arkadaşı ve son sahnede birlikte oynadığı Ferdi Akarnur da erken saatlerden itibaren camideydi. Şaşkınlığını gizleyemeyen Akarnur, "10 yıldır çalışıyoruz. Hiç kimseyi kırmamış bir insan. Ağzından bugüne kadar kötü bir laf duymadık. Bu nasıl bir şey. Aklımız hayalimiz almadı" diye konuştu.
 
image

Vatan Şaşmaz'ın cenaze namazı helallik alınmasının ardından kılındı. Şaşmaz'ın yakınları, sanatçı arkadaşları ve hayranları cenaze namazına eşlik etti. Şaşmaz'ın cenazesi toprağa verilmek üzere Çengelköy Mezarlığına götürüldü.

Şeffaf Gazete


DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 DOLANDIRICILAR CUMHURİYETİ -Timur Soykan
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR