Güzel ülkemiz için yazıyoruz - POPÜLERLİĞİ TOSİÇ'İ GEÇTİ Şeffaf Gazete
http://www.seffafgazete.com/haberler/sanat-amp-magazin-/30974/populerligi-tosici-gecti

 

POPÜLERLİĞİ TOSİÇ'İ GEÇTİ
POPÜLERLİĞİ TOSİÇ'İ GEÇTİ
5 Eylül 2017, 14:22
 
Beşiktaşlı futbolcu Dusko Tosic’in eşi olarak tanıdığımız ancak ülkesi Sırbistan'da bir popstar olan Jelena Karleusa, sosyal medya hesabından cesur paylaşımlarla "Artık Pes" dedirtiyor...
 
image
Beşiktaş forması giyen Dusco Tosic’in eşi Jelena Karleusa, sosyal medya hesabından yaptığı cesur paylaşımlarla dikkati çekiyor.
 
İki çocuk annesi olmasına rağmen son derece formda fiziğini sergilemekten çekinmeyen ünlü şarkıcı, yeni yaşının ilk bikinili paylaşımlarında yine sınırları zorladı.
 
Beşiktaşlı savunma oyuncusu Dusco Tosic'in şarkıcı eşi Jelena Karleusa sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlardan sonra şimdi de kocasına yaptığı şakalarla sosyal medyanın en çok konuşulan ismi haline geldi.
 
Kusursuz fiziğini sergilemekten kaçınmayan Karleusa, seksi iç çamaşırlarıyla çekilmiş fotoğrafını İstanbul Acıbadem’deki evinden paylaştığında  Instagram’da 1,5 milyonun üzerindeki  takipçileri binlerce yorum yaptı ve Tosiç bu ilgiye sadece gülüyor.
 
image
 
Jelena Karleusa gazeteci anne ve polis bir babanın kızı olarak 17 Ağustos 1978 tarihinde Yugoslavya'da dünyaya geldi. Fanatik bir Tarkan hayranı olan Sırp şarkıcının, konserlerinde Şımarık ("Zene Vole Dijamante") ve Şıkıdım ("Jelena, Jelena") şarkılarını seslendirdiği biliniyor.
 
GALERİ İÇİN TIKLAYIN
http://www.seffafgazete.com/foto-galeri/besiktaslilarin-muhtesem-yengesi-jelena-324