Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
YENİ TÜRKİYE GÜZELİ ITIR ESEN
YENİ TÜRKİYE GÜZELİ ITIR ESEN
Miss Turkey 2017 dün gece gerçekleşti,yarışma  birincisi 3 yıldır modellik yapan Itır Esen yeni '' Türkiye Güzeli '' oldu.
22 Eylül 2017, 09:46

 

Miss Turkey 2017 dün gece gerçekleşti,yarışma  birincisi modellik yapan Itır Esen '' Türkiye Güzeli '' oldu.

Türkiye'nin en uzun soluklu yarışmalarından olan '' Miss Turkey 2017 '' güzeli olarak basınında favori olarak gösterdiği manken Itır Esen'i seçildi.

                                    image

Tam 91 yıl önce, 1926 yılında Türkiye'nin ilk güzellik yarışmasının yapıldığı Emek Sahnesi'nde düzenlenen Miss Turkey için bu yıl da sonuçlar belli oldu.
 
Binlerce kişi tarafından büyük merak ve heyecanla beklenen moda,dizi ve sinema dünyasına yeni isimlerin öne çıkması açısından dikkatle takip edilmekte.
 
    image
 
    Miss Turkey 2017 yarışmasında 2017 Türkiye Güzeli belirlendi.
 
Jüri tarafından belirlenen sonuca göre, birçok aday arasından seçilen Miss Turkey 2017 yarışmasının birincisi ve Türkiye güzeli, Yeşilçam oyuncusu Itır Esen'in yeğeni olan Itır Esen oldu.
 
Itır Esen,ünlü koreograflar ile ünlü tasarımcıların defilelerinde boy gösteren az sayıda başarılı olan yerli mankenler arasında  yer alıyor..
 
Üç yıldır podyumlarda boy gösteren yeni Türkiye güzeli Itır Esen,  Zeynep Tosun, Özgür Masur,Çiğdem Akın, Meltem Özbek, Zeynep Erdoğan gibi ünlü moda tasarımcılarının defilelerinde yer aldı.
 
Jüri başkanı Can Sandıkçıoğu, gazeteci yazar Güneri Civaoğlu, 2012 Miss Turkey kraliçesi Çağıl Özge Özkul, müzisyen Meyra Ilıcak, bale sanatçısı ve koreograf Tan Sağtürk, moda tasarımcısı Özlem Süer, plastik cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur, Özal Global Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Alp'ten oluşan yarışmada, güzellere önceki yıl kraliçe olan kişiler tarafından taçları takıldı.
 
     image  image
 
      Yarışmanın ikincisi Aslı Sümen , üçüncüsü Pınar Tartan oldu.
 
Aslı Sümen - Miss Universe  , Pınar Tartan - Miss Supranational yarışmalarında Türkiye'yi temsil edecekler.
 
Yarışmacın iddialı isimlerinden olan ve final gecesi öncesinde iddialı paylaşımlar yapan Gözde Baddal gecede büyük hüsran yaşadı.

20 finalist arasında yer alan ancak ilk 10'a girmeyi başaramayan Battal, öfkesini  9 bin 938 kişi tarafından takip edilen Twitter sayfasıda dile getirdi.

image

             Gözde Baddal'dan '' Torpil var '' isyanı

Miss Turkey finalisti Gözde Baddal isyan etti

"Allah hepinizin belasını versin. Yalak değiliz diye bunlar oluyor hep. Kendimi yedirtmem kimseye anlatabildim mi?" diye twit attı.

Çıkan haberlerin ardından Gözde Baddal Instagram sayfasında 'bahsi geçen hesap bana ait değil' açıklaması yaptı,fakat kendisini tanıyan yarışmacı ve basın mensupları tarafından bu savunma ciddiye alınmadı,kızgınlıkla yazılmış ve pişmanlık duyulan mesajlar olduğu konusunda görüş bildiriyorlar.

 
Şeffaf Gazete.com

DİĞER HABERLER

YAZARLAR

KONUK KOLTUĞU KONUK KOLTUĞU
 TÖREHAN ÇİFTİ DOKUNULMAZLIK PEŞİNDE
Engin Ertem Engin Ertem
 KENTSEL DÖNÜŞÜM SEKTÖRÜN CAN SİMİTİ
Mutlu Demirdelen Mutlu Demirdelen
 İRANLI'NIN KKTC'Yİ SİNSİ İŞGAL GİRİŞİMİ
Cansu Aksoy Cansu Aksoy
 AİLE MAHKEMELERİNİN DİKKATİNE!
Av. Remzi Kazmaz Av. Remzi Kazmaz
 AKBELEN ORMANLARI VE PARİS İKLİM ANLAŞMASI
Süleyman Yıldız Süleyman  Yıldız
 AKLIM BOSNA'DA KALDI

SİTE ANKET

TÜRKİYE'DE EN BÜYÜK SORUN NEDİR ?








EN ÇOK OKUNANLAR